kuchen Napisano 7 Lutego 2015 #418408 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam.Wszed??em na serwer, chcia??em sobie pogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 7 Lutego 2015 #418411 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Za jeden tekst w takim stylu si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 7 Lutego 2015 #418412 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Niech si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walik Napisano 7 Lutego 2015 #418415 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Sensownym wyja??nieniem s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSIkuta KRUL Napisano 7 Lutego 2015 #418419 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 By??em leniwy popatrzy??em sobie na screeny i za co ma np pindolis dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 7 Lutego 2015 #418422 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 By??em leniwy popatrzy??em sobie na screeny i za co ma np pindolis dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
para rara Napisano 7 Lutego 2015 #418425 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 czesc :D tutaj hue, zanim mnie zbanujecie na kolejny koncie to moze dajcie sie nam wypowiedziec :) kuchen, co do twoich wypowiedzi to placze przy nich ze smiechu tj ostatnim razem. nie grasz z nami na JB wiec po co sie wgl pchasz w nie swoje sprawy. chyba ze masz na drugie sprzedawczyk/konfident to ok :) vanilla nawet nie gra juz na JB, poza tym nigdzie w tym co wstawiasz poza bindem nie ma nic na nia. JB maja to do siebie ze wchodzi sie na nie pobawic, wspolnie posmiac a nie strzelac i bic rankingi. ze mnie tez jest niejednokrotnie smiech i nie biegam z tym na forum, wystarczy troche dystansu do siebie :) a co do atmosfery na serwerze, hm, zazwyczaj dobrze nie zdaze wejsc na serwer a wszyscy pisza ,,czesc hue,, ,,co tam,, ,,jak tam,, ,,idz do ct,, takze nie wiem z ktorej strony psujemy atmosfere na serwie :D wrecz przeciwnie, wprowadzamy duzo smiechu i zabawy ;) co ty mozesz wiedziec nie grajac z nami? gram tu 3 lata, chcecie wladowac perma, ladujcie :D co do suselkowatego czy jak ci tam, kim ty czlowieku wgl jestes? to ze ci pisze donator to gowno mnie obchodzi :D widac masz przerosniete EGO i wlasnie w tym momencie po przeczytaniu tej wiadomosci bedziesz jeszcze mocniej dazyl do mojego perma :D sam jestes kretynem bo nawet nie umiesz poradziz sobie z nizo ktory robi was jak chce z wchodzeniem na AB. ty czlowieku nas nawet nie znasz, wiec na jakiej podstawie smiesz nas tak nazywac? 90% serwera lubi z nami grac i smieje sie z naszych zartow, tak na prawde paru graczy grajacych od dawna trzyma aktywnosc tego serwera. takze kretynie nie masz prawa nas oceniac nie grajac z nami ani minuty :) nie pozdrawiam cie srodkowym palcem tylko moja gola dupa wypieta w kierunku twego zadartego nosa. z tego co wiem byla wczoraj czy tez dzisiaj rano rozmowa na moj i pindzia temat, podobno zostalo ustalone ze jeszcze jeden wybryk i perm. demko wstawione przez pana prawilnego jest ze wczoraj, wiec z sytuacji o ktorej byla mowa w adminroomie. w takim razie demko czy tez zdjeci nie wnosza nic do sprawy bo to nic ,,swiezego,,. Syner - Ty najlepiej wiesz jak jest, takze pozostali admini z JB oraz gracze ktorzy z nami GRAJA! a nie wbijaja na serwer raz na miesiac zeby nakrecic demko do skargi :D wiecie jak sie z nami gra i ile jest smiechu :) w kazdym razie milo mi bylo gracze JB ze moglem z wami grac :) z jednymi dluzej z drugimi krocej. jestes mega pozytywnie zakreconymi osobami i dzieki za wszystkie wspolne wybryki smiechy i inne pierdolniete rzeczy :) moze spotkamy sie gdzies jeszcze na innym JB :D pindzia, mordo Ty moja - jak mogles ,,zhanbic,, serwerownie!!!?! co za gosc z ciebie su jakis tam, pokroju pingla <3 Kinga - nic do Ciebie nie mam, mysle ze pindo takze, nabijamy sie bo lubimy sie smiac, lubimy jak jest wesolo, raz beka z Ciebie, raz ze mnie, a raz z synera. widac nie kazdy ma dystans do siebie :) pozdrawiam hue hue pindo, nizo, syner, zarowka, kowal, klasik, karinka, woda w proszku, joo, analrozpierdol, psiakupa i reszta mord - dzieki za wspolna gre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSIkuta KRUL Napisano 7 Lutego 2015 #418428 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 @SUS no i obraza i poprosze o warna za obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 7 Lutego 2015 #418429 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 ja jestem gruba??nym rzeznikiem i co w tym z??ego? + je*** sanok pozdrawiam hue hue Hue hue gej 3,2,1,0 Nizoraf Rudy murzyn nie ma co :/ Pindolis To jest naczelny gimb serwera, jest te?? czarny i rudy, podobnie do nizorafa syner Syner tez gej Tak powa??nie, to nie wiem czemu si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 7 Lutego 2015 #418432 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 A NO ZAPOMNIA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 7 Lutego 2015 #418433 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 unikam spamu, decyzja nastappi po naradzie (po 11.02.2015). Wtedy wydam werdykt koncowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 7 Lutego 2015 #418440 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Syner zostaje ponownie zawieszony w swoich obowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 7 Lutego 2015 #418441 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Musialem podjac trudna decyzje, pponiewaz lubilem was chlopaki ten serwer przyciagal ludzi bo wy graliscie i bylo smiesznie, ale niestety jako opiekun powinienem byc obiektywny i slluchac wszystkich stron, trudne to dla mnie, ale niestety musze was zbanowac pernamentnie. Mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy, moze n innym serwerze i troche pocisniemy razem beke, 3majcie sie :/ aha swietnezgranie czasowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 7 Lutego 2015 #418445 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 "niestety musze was zbanowac pernamentnie" - ch??opie, czy Ty siebie sam s??yszysz? Prawdziwy Opiekun nigdy by tak nie powiedzia??... Zawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 7 Lutego 2015 #418448 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Nie wypowiadaj si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi