zan7 Napisano 31 Sierpnia 2015 #437590 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Tw??j nick: orly zanNick admina: impossibleMapa: dd2Opis sytuacji: no gram i ssy, Link do pobrania Screenshot??w: http://www91.zippyshare.com/v/bjYzcpFa/file.htmlIP/SteamID: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_6:4:1646230133' [AMXBans] Your IP: '83.22.98.109' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Screenshot taken on player orly zan (83.22.98.109) 31.08.2015 - 20:52:33 by admin Imp0ss1ble?! Mam wykonanego tylko jednego ss'a, nie wiem czym to jest spowodowane - tyle ss??w zrobi?? imposs ? Zrobi??em jeszcze zdjecie konsoli zeby nie by??o :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 31 Sierpnia 2015 #437597 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 1 screen zawsze robi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zan7 Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor #437598 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ok dzieki za odp. Mam nadzieje ze nie bede musial czekac tyle co poprzednio na ub. Nie lepiej zebym teraz dostal ub, gra?? jak gra??em (impos bedzie mial wiecej akcji do udowodnienia mojego spalenia ^^) i dopiero po ostatecznym werdykcie dosta?? bana ? Nie tak to powinno funkcjonowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 31 Sierpnia 2015 #437599 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Skoro dosta??e?? bana, to nie mo??emy Ciebie w tej chwili odbanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delete delete Napisano 31 Sierpnia 2015 #437613 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 hehe to znowu Ty) wez nie zmieniaj tego nicku i dodaj na steambylo pare podejrzanych akcji i dalem Ci bana ale nie wiedzialem ze to ten zan7 fucking pro :)P.S. jeszcze Ci bana nie dawalem, a tak to juz chyba wszystcy xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zan7 Napisano 1 Września 2015 Autor #437618 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Aaa spoko. Pyta??e?? mnie chyba jak wszed??em i zabi??em 3 osoby czy to ja, odpowiedzia??em, ??e tak. Ale chyba nie zauwa??y??e?? saya :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 1 Września 2015 #437619 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Co to za banowanie pod pretekstem ,,my??la??em, ??e to kto?? inny" - ka??dego gracza je??li wydaje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delete delete Napisano 1 Września 2015 #437620 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 mam esp_menu i widze jak ktos celuje przez sciany. z jego strony zauwazylem pare takich akcji skoro zawsze ssy ma czyste ten typ gra bardzo dobrze i mi sie wydaje ze jest najlepszy na tym serwerze. nigdy nie daje bana na takich zasadach. on pewnie uczyl sie kiedys z wh wallbangow i skanow. (ja naprzyklad tak robilem kiedys na ns). bo widac ze zna gdzie ludzie siedza i plus ma dobre sluchawki. moglem sie pomylic poprostu i tyle.daje bana tylko wtedy kiedy zobacze pare podejrzanych akcji a nie wtedy kiedy ktos przypadkiem heada strzeli czy jest poprostu lepszy ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exxit Napisano 1 Września 2015 #437623 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi