dmitri Napisano 23 Lutego 2017 #488292 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 3 godziny temu, Skip3r napisał: Dzięki Haxiu. Wiedziałem, że można to zaokrąglic. Po prostu napisałem, że nie możliwe do zrobienia jest: Czy nie da rady zrobić tak by było ono dopasowane i kolor dostosowywałby się do głównej grupy użytkownika? A to zwracam honor, widocznie źle zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Lutego 2017 #488299 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 1.Może dodać coś takiego. Jak jest ten KONKURS w tabeli to jak sie na niego naciśnie to przenosi do tematu z konkursem 2. Dodać wkońcu tą Extra Ninje (z ProCoda) do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 23 Lutego 2017 #488415 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 14 godzin temu, Rey1 napisał: 1.Może dodać coś takiego. Jak jest ten KONKURS w tabeli to jak sie na niego naciśnie to przenosi do tematu z konkursem Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreder221 Napisano 24 Lutego 2017 #488471 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 W adminach serwera na dole zamienić admin AFA na admin GO małe mapy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 24 Lutego 2017 #488510 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Usunąć samozaznaczanie napisanego teksu po naciśnięciu "ą" Jak kogoś zacytujemy a potem naciśniemy "ą" to zaznacza sie tekst . Lekko mówiąc denerwuje mnie to ja coś dlugiego napisze, potem nacisne "ą", zaznaczy sie tekst i bede pisal dalej i all usune... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freezu. Napisano 24 Lutego 2017 #488520 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Godzinę temu, Rey1 napisał: Usunąć samozaznaczanie napisanego teksu po naciśnięciu "ą" Jak kogoś zacytujemy a potem naciśniemy "ą" to zaznacza sie tekst . Lekko mówiąc denerwuje mnie to ja coś dlugiego napisze, potem nacisne "ą", zaznaczy sie tekst i bede pisal dalej i all usune... Na tą chwilę nic z tym się nie da zrobić - błąd silnika po aktualizacji 4.1.18.2. Pozostaje czekać na łatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 24 Lutego 2017 #488545 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Dodać nowe buźki (zamienić z obecnymi). Zmienić na lepsze Troche (jak dla mnie) wyglądają sztucznie, moim zdaniem a niczym sie nie różni, powinny być zęby większe, jakkolwiek by to nie brzmiało, a w tej buźce powinien być uśmiech bez zębów xD Może lepiej dodać podobne albo takie same jak na multi hedziorze. I dodać buźke "xD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 24 Lutego 2017 #488597 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Najlepiej emotikony z fejsa skopiować i każdy będzie happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 25 Lutego 2017 #488627 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 16 godzin temu, Rey1 napisał: Dodać nowe buźki (zamienić z obecnymi). Zmienić na lepsze Troche (jak dla mnie) wyglądają sztucznie, moim zdaniem a niczym sie nie różni, powinny być zęby większe, jakkolwiek by to nie brzmiało, a w tej buźce powinien być uśmiech bez zębów xD Może lepiej dodać podobne albo takie same jak na multi hedziorze. I dodać buźke "xD" Dodałem kilka jak jakieś inne jeszcze to wyślij mi na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 25 Lutego 2017 #488663 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Macie już nowe emotikony z fejsa, lepszych być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 25 Lutego 2017 #488666 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Wiadome są jedyne w swoim rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 25 Lutego 2017 #488710 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jestem pod wrażeniem tych nowych sygnatur/logo (nie wiem jak to nazywacie) koło serverów, ładnie sie prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 22 Kwietnia 2017 #493222 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 http://scr.hu/0e15h/pfon2 Czasem po przeglądaniu forum przy odświeżeniu na stronę główną wyskakują jakieś dziwne napisy, że nie wiem po jakiemu to jest, ale wygląda bardziej na jakieś znaki. Niestety nie zdążyłem zrobić screena w momencie, kiedy one mi wyskoczyły, bo za późno się zorientowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 26 Maja 2017 #495332 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Gdy użytkownik napisze posta to jego nazwa zlewa sie z tłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Maja 2017 #495455 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Ukradli chatbox! EDIT: Proszę uznać post za nieistniejący lub o jego usunięcie. Nie zauważyłem, że chatbox został przeniesiony na prawą stronę forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 15 Lipca 2017 #498263 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Ja się dopatrzyłem, że nie można usunąć komentarza ze statusu. Nie wiem jak na PC, ale z telefonu nie mogę tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Sierpnia 2017 #499077 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nie działa wyszukiwarka w wersji mobilnej forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 11 Października 2017 #501385 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi