VauPe Napisano 30 Października 2016 #476881 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Siemka. Czy znacie jakieś gry przeglądarkowe/na steama ? Szukam jakiegoś multi żeby pograć ze znajomym. Żaden bilard, farma, łowienie ryb Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Października 2016 #476891 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Hmm.. DarkOrbit? Jeśli przypadnie Ci do gustu to zapraszam do firmy zielonych (VRU) na PL1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 31 Października 2016 #476955 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2016 http://s2.olaf32.cz/index.php Czasami gram Między narodowy serwer Shakes & Fidget Mój nick : Rey Gildia : Fajne Ziomki Potrzebuje aktywnych ludzi do gildii Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 1 Listopada 2016 #477031 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Dnia 30.10.2016 o 22:00, Stalco napisał: Hmm.. DarkOrbit? Jeśli przypadnie Ci do gustu to zapraszam do firmy zielonych (VRU) na PL1 Mam Goliatha i mase skinow ale w eic 11lvl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Listopada 2016 #477046 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 @zer0 Ja mam pet'a na 4 poziomie, Aegis Veteran, Speared Veteran (czy jakoś tak), 19 laserów LF 3, 3 LF4 (na 3 poziomie), full boa2, 8 irysów , Sentimel, goliata, vege, leonka i masę design'ow oraz 12 lv :P Jak są eventy (tak jak teraz te Halloweenowe skrzynki) to latam na niewidce i je zbieram. Rakiety dostajesz za free, darmowe naprawy a to się bardzo przydaje @zer0 jeśli chcesz w dość szybkim tempie rozwinąć konto polecam na MHH wydać 20 zł (płatność kartą) i zdobyć 45 tys urki oraz +10℅ za płatności kartą. Następnie czekać na LF4 DAY i kupić za wszystkie uridium zielone klucze i otwierać każdą. Ja tam zdobyłem statek Sentimel wart 250 tys urki, pet'a itd :-) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 1 Listopada 2016 #477050 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 51 minut temu, Stalco napisał: @zer0 Ja mam pet'a na 4 poziomie, Aegis Veteran, Speared Veteran (czy jakoś tak), 19 laserów LF 3, 3 LF4 (na 3 poziomie), full boa2, 8 irysów , Sentimel, goliata, vege, leonka i masę design'ow oraz 12 lv :P Jak są eventy (tak jak teraz te Halloweenowe skrzynki) to latam na niewidce i je zbieram. Rakiety dostajesz za free, darmowe naprawy a to się bardzo przydaje @zer0 jeśli chcesz w dość szybkim tempie rozwinąć konto polecam na MHH wydać 20 zł (płatność kartą) i zdobyć 45 tys urki oraz +10℅ za płatności kartą. Następnie czekać na LF4 DAY i kupić za wszystkie uridium zielone klucze i otwierać każdą. Ja tam zdobyłem statek Sentimel wart 250 tys urki, pet'a itd :-) To lepiej kupic z miejsca cytadele w nocy dzis załoze konta tam i ci napisze co i jak Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Listopada 2016 #477056 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 @zer0 Ok Edit. Może jutro małe PvP na mapce bitewnej? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 1 Listopada 2016 #477074 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 co ty ja mam tak słaby ten statek ze to szok Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Listopada 2016 #477076 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Ja vegą Ty golcem co Ty na to? :p Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 2 Listopada 2016 #477085 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 ja tam 3 drony mam i lasry najtansze o amunicji nie wspomne wysle ci zaraz ss hangaru łap na tym koncie grałem gdzies 3-4lata temu http://imgur.com/p6lITeN Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 2 Listopada 2016 #477093 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Nie jest źle ja Ci wyślę moje :P niestety zrobię na telefonie ale będzie widać 1. 2. 3. 4. Więcej screenów nie chce mi się dodawać Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 2 Listopada 2016 #477095 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Sie kurwa nie chwal :C Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 2 Listopada 2016 #477096 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 @zer0nie załamuj się :P Zapraszam do mojego klanu. Użyczę Ci trochę kredytów na rozwinięcie konta (wydałem 10 zł na 750 mln kredek i dzięki temu kupiłem tego aegisa i speread czy jakoś tak oraz LF 3). W klanie mam jeszcze ok 300 mln kredek Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 2 Listopada 2016 #477099 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 38 minut temu, Stalco napisał: @zer0nie załamuj się :P Zapraszam do mojego klanu. Użyczę Ci trochę kredytów na rozwinięcie konta (wydałem 10 zł na 750 mln kredek i dzięki temu kupiłem tego aegisa i speread czy jakoś tak oraz LF 3). W klanie mam jeszcze ok 300 mln kredek PIERW musze ogrnac swoj internet a raczej to pier... pogode Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 2 Listopada 2016 #477100 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 He he :P tag i nazwę klanu później Ci podam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi