Rezi. Napisano 12 Listopada 2016 #477794 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Nick na serwerze: `Rozi. Wiek: 17Znajomość AMXX: 8Doświadczenie: Spore. Własne serwery , w tym 1 cod mod i paintball na silniku coda. Także Admin na zwykłych FFA.Staż w CS'a: 5 - 6 lat z przerwamiSteamID: STEAM_0:1:1759641Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:1759641Link do profilu na Game Tracker: http://cache.www.gametracker.com/player/`Rozi. /79.133.192.56:27015/Kontakt: Pw, GG, SteamDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ gdy gram razem z innymi graczmi to prawie zawsze znajdzie sie osobnik który postanowił być lepszym od nas Ja takich osób nie toleruję. Poza tym czasami nie ma żadnego Admina a czasami jest ich 3 ;) Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Jeżeli są jakieś pytania, pisać! Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 12 Listopada 2016 #477798 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jestem na :Tak +Steam +gametrack +ogarnięty +doświadczenie +admin na innych sieciach couter strike Tylko odrób forum i będzie git ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 12 Listopada 2016 #477821 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 NA tak -Brak Steam nie widzialem cie byś na nim latał, a jak masz zaczni grac Gt Ogar Wiek Spoko sie z nim gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabójcabotów Napisano 12 Listopada 2016 #477845 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Na TAK +wiek +doświadczenie +ogarniety +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 12 Listopada 2016 #477852 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 słuchaj tutaj Rozi nie wiem co mam Ci powiedzieć... Ale za tą wypowiedz na prawdę musisz, tak syto zrobić (wiesz o czym mówię) Jesteś moim przydupaskiem serwerze, powiem tyle Dasz radę + Ogarnięty hhhmmm coś tam jest boo bardzo trafnie pisze na u@ o czitach + Masz steam to jest plus + (A ja mam mojego przydupaska na steam <3) Wiek, dla mnie jesteś gówniarz, nie bede owijał w bawełnę ale masz + GT ooo tu masz duzy plusik bo jest bardzo czesto na serwierze no i z tej przyczyny dość dobrze znienawidzoną osobą :P zartuje świnio masz + Forum ogarniesz! bo wiesz ze potrafisz tylko ci się gnoju nie chce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietek [t] Napisano 12 Listopada 2016 #477854 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jestem na tak Wszystko na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 13 Listopada 2016 #477889 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Na TAK + wiek + znajomość AMXX + staż + steam (naprawde masz?) + BanID + GT + często grałem z tobą na serwie hmm... Taki BOT jesteś ale dam ci plusik bo zgłaszasz na u@, ale te niepotrzebne przekleństwa czasami (często) można usłyszeć na serwerze od cb przez mikro Więc wiesz BOCIKU... Masz kolejne TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 13 Listopada 2016 #477904 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Twoje podanie zostanie rozpatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 13 Listopada 2016 #477905 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi