Razor1 Napisano 3 Grudnia 2016 #479176 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Nick na serwerze: RazorWiek: 17 latZnajomość AMXX: 8Doświadczenie: Mam doświadczenie, posiadałem kiedyś admina na nie jednym serwerze codStaż w CS'a: w Cs'a gram już jakieś 6 latSteamID: niestety nie posiadam :(Link do profilu na banid:nie posiadam STEAM'a więc nie mogę dać link'u ale, mogę powiedzieć, że nie byłem banowany ;)Link do profilu na Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/Razor/79.133.192.56:27015/Kontakt: gg: 61258995, mogę podać nr tel itd. ;)Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Więc tak, zalogowałem się dziś specjalnie na "gametracker" i godziny nalicza mi od początku, nie wiem czemu, ale np. zer0 albo Stalco mogą potwierdzić, że trochę godzin mam przegranych, ponieważ gram średnio 2-3 godzinki dziennie (gram na tym serwerze od około 2 tygodni), w godzinach wieczornych, wiem, że fakt iż nie posiadam STEAM'a może mnie wykluczać, ale liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Mógł bym nie pisać takowego postu, ale w godzinach wieczornych tzn. około 23-24 kilka razy zdarzyło się, że nie było żadnego admina, a jakiś kolega stawiał miny w przejściu, obrażał itd. Myślę, że się nadaję, ponieważ jestem optymistyczną osobą (wiele osób na serwerze mnie wita z optymizmem )która ma jakieś zasady, nie lubi wulgaryzmów ani prostackich zachowań. Mam nadzieję na pozytywne komentarze i że nie zostanę skreślony z miejsca od razu. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 3 Grudnia 2016 #479178 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Nie masz steama to jest duży ---. Podania można składać od 20 postów na forum. Moja subiektywna opinia to neutral. Pokaż się więcej, więcej graj na procodzie i narób posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor #479179 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Gram już trochę, pytaj Stalco i zer0 itd. co do steama, no fakt nie mam, lecz myślę, że nie powinno mnie to wykluczać, ale pozostawię tą decyzję dla innych adminów jak i administratorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor #479189 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Link do reklam ;) Jeśli brak cs 1.6 STEAM to mogę w ostateczności kupić.. ale czekam na wypowiedź innych adminów. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 3 Grudnia 2016 Użytkownik #479199 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Chyba to wystarczy http://fotowrzut.pl/MMJTUPVO08 Czitujesz na innych serwerach, nie pochylnii ale czitujesz, admin powinien być sprawiedliwy wobec innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor #479200 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Przecież to nie ja pisałem, więc czemu mnie oskarżasz? Nie grałem w cs z pól roku dobre, więc ja tego pisać nie mogłem @Rey1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor #479201 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 @Rey1 Proszę o uzasanienie tego postu, ponieważ za nic nie wiem o co Ci w nim chodziło, nie wiem co ma ten scr zrobiony z steama do mnie, na jakiej podstawie twierdzisz, że gram na cheatach? Według mnie oskarżasz bezpodstawnie, nie mam cs'a na STEAM'ie więc nie mogłeś pisać ze mną, po 2 osoba z którą pisałeś ma nick "[R]azor" a jeśli wejdziesz na gametrackerze, to zobaczysz, że ja jestem innym graczem, więc proszę albo uzasadnij swój post, albo nie twierdź, że "czituje". Pozdrawiam i proszę o subiektywną opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Grudnia 2016 Użytkownik #479230 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Możliwe, że mój błąd bo nie zobaczyłem dokładnego nicku xD Sorki To chyba neutral + wiek + znajomość AMXX ( myślę że szczera ) + staż - steam +/- forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 4 Grudnia 2016 #479270 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Neutral z przechyleniem na nie +/- wiek +staż +amx -steam -forum tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Grudnia 2016 #479272 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Owszem siedzisz często lecz nie spełniasz wszystkich wymagań. Nadrób forum, kup Steam z CS 1.6 (na Allegro możesz kupić za grosze) i wtedy spróbuj ponownie. PODANIE ODRZUCONE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Grudnia 2016 #479273 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi