VE@VER Napisano 4 Grudnia 2016 #479279 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Wzór podania na admina : Nick na serwerze: VE@VERWiek: 19 Znajomość AMXX: 7 Doświadczenie: 9/10Staż w CS'a: 9 Lat SteamID: STEAM_0:1:33966352Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:33966352Link do profilu na Game Tracker: http://cache.www.gametracker.com/player/VE@VER/79.133.192.56:27015/Kontakt: Steam VE@VER Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Do złożenia podania skłoniło mnie to, że cheaterow coraz więcej Im więcej odpaleńców biega tym mniej czystych ludzi gra a więc serwer bardzo odczuwa brak adminów, sam niejednokrotnie wychodzilem przez cheaterów bo po co sobie nerwy psuć. Ale nadal uważam, że może się przydać moja pomoc, doświadczenie posiadam, tak jak wspomniałem wyżej, aktywność to dla mnie nie problem. Wymogi spełniam, pozostaje tylko opinia innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Grudnia 2016 #479326 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Taki neutral z dużym przechyleniem na TAK + wiek + AMXX + doświadczenie + staż + steam - (chyba umiem liczyć) od 9 dni na serwerze w tym jeden dzień byłeś nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 5 Grudnia 2016 #479374 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Na nie grasz od paru dni z czego tylko dzisiaj masz więcej niż 90min. Adminów jest mniej bo zaczyna sie koniec 1semestru i starają się nadrobić bądź mieszkają na zadupiu i maja tak drewniany internet ze dobrze pograć nie mogą. Trzeba chyba będzie zmienic troche zasady podan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 7 Grudnia 2016 #479581 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Podanie przyjęte. Zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 7 Grudnia 2016 #479582 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi