LewYY Napisano 9 Grudnia 2016 #479754 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Siema mam pytanie ile musiuałbym zapłacić za cs:go na steam tam jest za 13 Euro to ile ja bym musiał wydać Polskiej ZŁ na to bo jestem w uj napalony na cs:go , wiem że mogę to obliczyć ale zabardzo nie wiem jak i co :") Pomożcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Grudnia 2016 #479757 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Na steamie masz za 14 euro, czyli przy aktualnym kursie około 62 złote. Na allegro gdy wpisałem counter-strike global offensive steam key, to znalazło 3 oferty, za około 46 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 10 Grudnia 2016 #479758 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 https://www.g2a.com/counter-strike-global-offensive-global.html# Najlepiej kupić tutaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 10 Grudnia 2016 #479775 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Tak ciężko Ci przeliczyć na złotówki ? Osobiście wolałbym dać 10zł więcej ale na steamie od razu mieć bez jakiś allegrów czy innych stron pośredniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2016 #479818 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 a ja radziłbym oryginał za 5 dyszek,bo tak stoi ta gra w sklepach-bynajmniej w wawie tak widziałem. Masz płytkę z każdym cs do GO a jesli byś chciał dokupić sobie coś więcej to masz zniżki:) Ja mam cs oryginał od 2010 Goła kupiłem za 5 zl na nasze przez steam,bo była promocja:) i za staż też dostałem zniżki:) warto zainwestować,skoro potem ma się duże bonusy i plusy z tego:):):) ja z nich nie korzystam bo wolę 1.6:):):)Ale dla fanatyków to fajna opcja:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Grudnia 2016 #479883 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 @Luczko kupując klucz na allegro (jak jest automat), to dostajesz go chwilę później na maila i tylko wklepujesz do steama. W zasadzie nie ma większej różnicy niż kupienie przez steam. @tygrysekk bynajmniej to nie to samo co przynajmniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 11 Grudnia 2016 #479906 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Jeśli będzie mniej więcej jak co roku to 22 grudzień - 2 styczeń będziesz miał na steamie winter sale a wtedy zazwyczaj można dostać GO o 50-75% taniej więc jeśli aż tak Ci się nie spieszy to warto zaczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYY Napisano 12 Grudnia 2016 Autor #479945 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Okey dzięki wam za radę . :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 17 Grudnia 2016 #480320 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi