*MiyaGu* Napisano 6 Stycznia 2017 #481888 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 http://oi65.tinypic.com/vgabm.jpg Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 6 Stycznia 2017 #481890 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 JULA, co Ty odwalasz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 6 Stycznia 2017 #481929 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Wycięcie paru sekundowego fragmentu z teledysku i wstawienie jako gif to nie grafika xd. Ale kreatywnie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeZeOUt Napisano 6 Stycznia 2017 #481932 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Muszę przyznać, ambitna ta kobieta. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 6 Stycznia 2017 #481935 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 No no Racja kreatywna Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruszek Napisano 6 Stycznia 2017 #481941 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Podobaja mi sie te gifty, swietne ujecia! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 7 Stycznia 2017 #481984 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Jak tu nie ma co oceniać, wszystko to teledyski na gif przekształcone.. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajto Napisano 7 Stycznia 2017 #481986 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Pomimo że wycięte i zmienione na gif to mi się podoba Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Stycznia 2017 #481990 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Gify z Zenkiem Martyniukiem nie sa twojego autorstwa! w tamtym roku miałem je w sygnaturce na MH! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 7 Stycznia 2017 #481996 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Czyli Warn x2 za plagiat. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 7 Stycznia 2017 #482000 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 7 Stycznia 2017 #482102 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Skoro warn został wycofany, to nie widzę powodu, aby temat był zamknięty. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 8 Stycznia 2017 #482189 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Brakuje jeszcze jakiegoś stylowego gifa z Harley Quinn, wtedy dam 10/10 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 8 Stycznia 2017 Autor #482208 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 @Ab3L Mówisz i masz. ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 11 Stycznia 2017 #482470 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Zrobiłaś coś tutaj oprócz napisu, który jest fuj? Mam nadzieję, że używasz Photoshopa albo chociaż Gimpa. Anyway, ściągnij czcionki, dopasowuj, czytaj tutoriale. Pobierz też tekstury, fractale, stocki i rendery, zacznij coś konkretniejszego robić. Nie idz droga tapeta + napis Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 11 Stycznia 2017 Autor #482475 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 55 minut temu, Skip3r napisał: Zrobiłaś coś tutaj oprócz napisu, który jest fuj? Mam nadzieję, że używasz Photoshopa albo chociaż Gimpa. Anyway, ściągnij czcionki, dopasowuj, czytaj tutoriale. Pobierz też tekstury, fractale, stocki i rendery, zacznij coś konkretniejszego robić. Nie idz droga tapeta + napis Gimp+Photoshop. ;v Żebym ja jeszcze wiedziała co to jest. . jak ja to robęe 4Fun. :> No, ale Dzięki za rady. ;v Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skasowany Napisano 17 Grudnia 2019 #533849 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Takie przeciętne bym powiedział Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi