wQ. Napisano 11 Stycznia 2017 #482517 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 47 minut temu, Fan Zenka napisał: To są tematy najważniejsze, więc o chuja pytasz wukuś? Się upewniam tylko, po co ta agresja od razu? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 12 Stycznia 2017 Autor #482567 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 21 godzin temu, wQ. napisał: Np dziwki alkohol i pieniądze? Czy to należy do tematów poważniejszych? Dziwki sobie wypraszam - nie gustuje w starych, rozjebanych i nie ogolonych cipach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 12 Stycznia 2017 #482589 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 zZZmądrzałeś:)? Czy nadal wypisujesz głupoty na blokach w Łodzi:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 12 Stycznia 2017 Autor #482590 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 13 minut temu, Sparta napisał: zZZmądrzałeś:)? Czy nadal wypisujesz głupoty na blokach w Łodzi:)? Już nie robię tego typu głupstw to raczej zmądrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 12 Stycznia 2017 #482600 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Dostał zawiasy to się cyka teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 12 Stycznia 2017 Autor #482618 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Nie dostałem i całe szczęście, że nie miałem dużo nieprzyjemności z niebieskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 12 Stycznia 2017 #482623 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Czyli szybko biegasz, prawilnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 12 Stycznia 2017 Autor #482625 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 13 minut temu, wQ. napisał: Czyli szybko biegasz, prawilnie To chyba przez to, że rzuciłem palenie dlatego wszystkim życzę by to gówno odstawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 13 Stycznia 2017 #482626 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Czy gówno czy nie, dużo osób to lubi, a Twoje życzenie, dla mnie - realisty, jest chuja warte :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 13 Stycznia 2017 Autor #482627 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Bo palenie jak jak sranie - śmierdzi, ale jest przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 13 Stycznia 2017 #482628 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Dobre porównanie, ale nie dla każdego, ale wiesz, Twoja opinia jest jak penis, fajnie, że masz swoją, ale robi się niekomfortowo, jeżeli próbujesz innych przekonać, że Twoja jest najlepsza :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 13 Stycznia 2017 Autor #482629 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Każdy może mieć swoje zdanie na temat palenia. Ja miałem inne za czasów palenia i teraz mam inne. Nie mam nic do papierosów, nie przeszkadzają mi one w żaden sposób także jest całkiem spoko. Tylko mówię, że lepiej je rzucić to zaczniecie więcej wpierdalać, mieć lepszą kondycje w łóżku i na pewno nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2017 #482680 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 gucio prawda jeśli chodzi o kondycję z paleniem:):) na kilometr mam 2:34:) a w łózku jak robiłem maraton dwa tyg temu to dziewczyna powiedziała mi chyba po dziewiątym razie,że już dość!! nie liczyłem dokładnie,ale coś koło tego:) Jeszcze poszedłem do wc po tym jak zasnęła żeby dobić się,ale nic z tego-obudziłem ją po 2H i dalej jazda:):):) wierzcie,czy nie ale szlugi do kondycij nie mają nic:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 13 Stycznia 2017 #482684 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 40 minut temu, tygrysekk napisał: gucio prawda jeśli chodzi o kondycję z paleniem:):) na kilometr mam 2:34:) a w łózku jak robiłem maraton dwa tyg temu to dziewczyna powiedziała mi chyba po dziewiątym razie,że już dość!! nie liczyłem dokładnie,ale coś koło tego:) Jeszcze poszedłem do wc po tym jak zasnęła żeby dobić się,ale nic z tego-obudziłem ją po 2H i dalej jazda:):):) wierzcie,czy nie ale szlugi do kondycij nie mają nic:):):) Już się tu nie przechwalaj ile razy ruchasz i jakie robisz maratony XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2017 #482687 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 nie chwalę się i nie przechwalam,ale mówie jak jest,że szlugi nie mają NIC totalnie NIC do ruchowości i sprawnośći fizycznej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wykrzyniki świadczą tylko tym,że tak jest:):):):) Ktoś pewnie napisze,że wykrzyniki są zbędne,ale inaczej tego napisać nie mogę:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 13 Stycznia 2017 #482691 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Po prostu sobie nie zdajesz sprawy z tego, bo nie wiesz jakby to wyglądało gdybyś nie palił. Poza tym niby jak coś, co niszczy strukturę płuc może nie wpływać na ich wydolność? Bajki to w przedszkolu. I nie, nie hejtuję palących ale post tygryska mnie rozjebał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 13 Stycznia 2017 #482694 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Dnia 12.01.2017 o 16:14, Invisible napisał: Dziwki sobie wypraszam - nie gustuje w starych, rozjebanych i nie ogolonych cipach Hahaha Rozjebałeś system @tygrysekk zobaczysz za pare lat co sie będzie działo z sercem i płucami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 13 Stycznia 2017 #482695 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 ten temat zmierza w złą stronę XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 13 Stycznia 2017 #482697 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 2 godziny temu, tygrysekk napisał: gucio prawda jeśli chodzi o kondycję z paleniem:):) na kilometr mam 2:34:) a w łózku jak robiłem maraton dwa tyg temu to dziewczyna powiedziała mi chyba po dziewiątym razie,że już dość!! nie liczyłem dokładnie,ale coś koło tego:) Jeszcze poszedłem do wc po tym jak zasnęła żeby dobić się,ale nic z tego-obudziłem ją po 2H i dalej jazda:):):) wierzcie,czy nie ale szlugi do kondycij nie mają nic:):):) Ja pier... cebula poziom hard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 13 Stycznia 2017 #482699 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 @HaX* taki miałem zamiar od początku co do pana o seksie się nie wypowiadam, nie mam zamiaru podejmować żadnej próby dyskusji z nim. Dnia 12.01.2017 o 16:14, Invisible napisał: Dziwki sobie wypraszam - nie gustuje w starych, rozjebanych i nie ogolonych cipach kto wybrzydza ten nie rucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2017 #482700 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ejj!!!! nie miałem zamiaru nikomu się przechwalać jedynie zaznaczyć,że palenie tytoniu nie współgra z sprawnością fizyczną:):) palę od 2000 roku.... w 2001 roku zająłem 3 miejsce w nike w wawie,a w 2004 pojechałem na mistrzostwa biegów juniorów do świńskiejnogi-świnoujścia:D i byłem 2:)macie jakąś ciekawą tezę na to?? CWANIAKI!!!!???? Bo ja tylko mam jedna dla człowieka motywującego i idącego do przodu to nie problem pokonywać swoje słaboście!!!!! Za wszelką cenę trzeba iść do przodu,a kiedy nie można to wmówić sobie-ja nie mogę "TO PATRZCIE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka motywacja jest najważniejsza by przewyższać innych,a głównie siebie:):):):):):): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2017 #482701 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Chyba zrobił się inny temat z Twojego:( Sorki za post pod postem,ale zaznaczam,że temat zmienił kierunek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 14 Stycznia 2017 #482762 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi