wQ. Napisano 11 Lutego 2017 #486300 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Witam, jak każdy wie, jesteśmy w internetach, gdzie każdy może walić w chuja, jednak niektórzy są na tyle ogarniętymi osobami, że to potrafią wykryć dosyć szybko. Ja mogę napisać o użytkowniku "Paulinka <3", adminie csgo only dd2, gdyż podawała się i podaję się za osobę, którą nie jest. http://scr.hu/2vvc/b8g8p http://scr.hu/2vvc/bmvn2 http://scr.hu/2vvc/ymamy http://scr.hu/2vvc/8fdd4 http://scr.hu/2vvc/ireer Tutaj mamy teledysk: i tutaj mamy panią z jej profilowym - https://www.instagram.com/p/BBkn_FlnwV2/ Ogólnie, po chwili nagle ta osoba zmieniłą profile, które nadal jest fałszywe ^^ Tyle powinno wystarczyć, ogólnie dalem jej szansę, by się wykazała, wytłumaczyłą, może bym dał radę jakoś to naprawić, ale nie, dalej ta osoba kłamała i dawala fałszywe zdjęcia, chcecie więcej dowodów? Napiszcie, a ja je Wam dam. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Lutego 2017 #486302 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 "No... Wiem jestem okropna a na filmie szczególnie " - uwielbiam kiedy laski tak piszą tylko po to żeby ktoś napisał im coś miłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 11 Lutego 2017 Autor #486303 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 @up nie wiadomo czy to była/jest/będzie laska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 11 Lutego 2017 #486306 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 A może to jest droga do znalezienia sobie chłopaka, rujnujesz czyjeś plany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 11 Lutego 2017 #486307 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ona pisała, ze ma chłopaka, wiec typ jest gejem prawdopodobnie :-) Nie dyskryminujcie związków homoseksualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Lutego 2017 #486312 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Nie ma pewności czy to chłopak może po prostu nie chce sie ujawniać być może miała jakieś złe przejścia w przeszłości i dlatego chowa sie pod maską ; p PS. @JULA to Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 12 Lutego 2017 #486313 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 No wszystko spoko, ale co to ma do admina? Co to za różnica, czy to chłopak czy dziewczyna? Ważne, żeby chyba dobrze sprawowała swoją funkcję tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 12 Lutego 2017 Autor #486314 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Więc mogę dalej walić w chuja, a to, że robię dalej dobrze, to nie ma problemu, że okłamuję x osób? Teoretycznie admina dostała osoba Paulinia z tym awatarem, a kij wie kto ot jest naprawdę. Czy teoretycznie chociaż, posiadanie jakiejś rangi wyższej niź użytkownik, nie musi wiązać się z jakimś tam zaufaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 12 Lutego 2017 #486315 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 A co to za okłamywanie? Przecież i tak każdy ma to w dupie czy to kobita czy chłop Ja też sobie jebnę avatar z Holly Michael (przy okazji polecam, zajebista jest), zmienię nick na Karolinka i co, wyjebiecie mnie bo po jakimś czasie okaże się, że mam penisa zamiast pochwy? @down Nie wchodźmy dalej w temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukizzz Napisano 12 Lutego 2017 #486316 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 8 minut temu, HaX* napisał: A co to za okłamywanie? Przecież i tak każdy ma to w dupie czy to kobita czy chłop Ja też sobie jebnę avatar z Holly Michael (przy okazji polecam, zajebista jest), zmienię nick na Karolinka i co, wyjebiecie mnie bo po jakimś czasie okaże się, że mam penisa zamiast pochwy? Ja to mam 2 pochwy na plecach na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 12 Lutego 2017 #486318 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Dla mnie to nie robi jak tam Ona wygląda, ale podszywanie się pod kogoś i wykorzystywanie czyichś zdjęć nie jest normalne. A do tego, że jest adminem to nic nie ma, jeśli dobrze wykonuje swoje obowiązki. Publicznie na forum nie wstawiła żadnego "swojego" zdjęcia, a to co komu pisze na PW to jej sprawa i tej osoby. Może ma jakąś zaniżona samoocenę czy coś. Ah. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 12 Lutego 2017 #486319 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 I tak nie poruchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 12 Lutego 2017 #486320 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 7 godzin temu, HaX* napisał: i co, wyjebiecie mnie bo po jakimś czasie okaże się, że mam penisa zamiast pochwy? Hahahahahaha Ale to co innego 4 godziny temu, Invisible napisał: I tak nie poruchasz Co do tematu : Również mam podejrzenia że to nie ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 12 Lutego 2017 #486328 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 wQ podpierdalaczu zawodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 12 Lutego 2017 #486345 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Jeśli ogarnia to co tu się czepiać czy to babka czy chłopok a jak wygląda. Byle dobrze wykonywać swoje obowiązki. Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 12 Lutego 2017 Autor #486348 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 4 godziny temu, Rey1 napisał: Co do tematu : Również mam podejrzenia że to nie ona jakie podejrzenia? ja Ci tutaj już dowody dałem, że wali w chuja, nagle po wczoraj już nie ma żadnego avatara ^^ 9 godzin temu, Tusia. napisał: Publicznie na forum nie wstawiła żadnego "swojego" zdjęcia, a to co komu pisze na PW to jej sprawa i tej osoby. Może ma jakąś zaniżona samoocenę czy coś. Ah. ???? Wstawiła, 2 razy profilowe, które nie jest jej a pisała, że to ona. I do tych osób, które pisze o adminie, wyjebane mam czy straci czy nie, ale po prostu informuje kazdego, że ktoś tutaj leci w chuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 12 Lutego 2017 #486354 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 (edytowane) Ogolem, to szkoda, ze robicie sobie wszyscy z tego beke. Sprawa jest dosc klarowna i pozostawienie admina badz jego utrate pozostawiam Visterowi, skoro to jego Admin. Edytowane 16 Lutego 2017 przez Skip3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 12 Lutego 2017 #486355 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Lutego 2017 #486511 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Rozmawiałem z Adminem. Dotychczasową funkcję będzie pełnił bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi