detox. Napisano 12 Lutego 2017 #486363 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Siemano Panowie. Jest taki temat, że kupiłem słuchawki z majkiem nowe, chwile działały normalnie a teraz mam problemy... jak ustawić żeby działały i słuchawki z majkiem i głośniki? (głośniki wpięte z tyłu kompa pod zielony wjazd) a słuchawy z majkiem z frontu w zielony i czerwień? thx 4 help pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 12 Lutego 2017 #486373 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 W kolor zielony podłącz słuchawki, w różowy mikrofon i w szary głośniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Lutego 2017 #486380 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Godzinę temu, detox @ ms.pl napisał: Siemano Panowie. Jest taki temat, że kupiłem słuchawki z majkiem nowe, chwile działały normalnie a teraz mam problemy... jak ustawić żeby działały i słuchawki z majkiem i głośniki? (głośniki wpięte z tyłu kompa pod zielony wjazd) a słuchawy z majkiem z frontu w zielony i czerwień? thx 4 help pozdro Podłączam się pod pytanie. Kiedyś już próbowałem ten temat rozkminić ale jedyne czego udało mi się dowiedzieć to to, że potrzebuje konkretną kartę dźwiękową do tego, a bez niej to na zintegrowanej karcie dźwiękowej nic z tym nie zrobię (co do posta Invisible to nie mam szarego wejścia - z tyłu mam zielone/różowe/niebieskie, a z przodu zielone i różowe) Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to dawajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detox. Napisano 13 Lutego 2017 Autor #486559 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Dobra już ogarnięte, dzięki mordki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 13 Lutego 2017 #486639 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi