Administrator VisTeR.' Napisano 25 Sierpnia 2017 #499880 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 18 godzin temu, .PoLaQ. napisał: H@ wg nie ma na forum.. Skąd te stwierdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 3 Września 2017 #500195 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Wchodząc w profil akłaksa wyskakuje to : Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Coś poszło nie tak (ಠ_ಠ) Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX0 Wchodzą w podgląd rang na dole, to wyrzuca na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Września 2017 #500198 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2017 23 minuty temu, ★ Just NoOne ★ napisał: Wchodząc w profil akłaksa wyskakuje to : Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Coś poszło nie tak (ಠ_ಠ) Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX0 Wchodzą w podgląd rang na dole, to wyrzuca na forum. Dokładnie, tak jest z większością profili, szczególnie tych osób "wyższych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Września 2017 #500205 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Nie da się załadować starszych wiadomości na chatboxie w wersji mobilnej forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Września 2017 #500269 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Opcja zgłaszania i share-owania postów jest niewidoczna na oficjalnym stylu mobilnej wersji strony. W wersji domyślnej obydwa przyciski są ledwo widoczne. Nie wspomnę o tym, że w wersji mobilnej nie widać nazwy użytkownika, który nie posiada żadnych rang na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewuo Napisano 5 Września 2017 #500274 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Wpisywanie zamiast ip serwera np pb.pochylnia.pl oraz opcja /serwery na serwerach, której po prostu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar0 Napisano 30 Września 2017 #500863 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2017 1. Nie dochodzi wam mail aktywacyjny na gmail (A przynajmniej w moim przypadku tak było) 2. Boli mnie @FERN1337 xD :/ Niby taki dobry admin itd, a pisałem z paroma graczami o moim banie na serwerze AIM/HS ONLY, to mi pisali, że on zawsze taki płaczek, że ktoś spalony, a jeśli jakaś osoba płacze o to, że ktoś leci odpalony, to raczej nie powinna dostać admina. W dodatku zamiast dać SS`y to ogląda Twoją grę około 10 minut po czym stwierdza, no ziomek masz haxy i perma a ssów ci nie dam bo po co wstaw se demko na forum i czekaj pare dni na UB A i jeszcze na ChatBOXie pisał, że jak mu turki/araby itd. spamują na U@ to ich banuje... #Wzór_na_admina_2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 30 Września 2017 #500919 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Nie tylko ja twierdzę że się palisz inni gracze jak ty grasz na serwie też mi piszą u@ Po co mam dawać ss jak wiem że masz coś pod aima nie wh i wiem co to anty ss Na twoją grę wystarczy popatrzeć przez 3 rundy i już wiadomo 100 % hs jak ty lepszy od neo Źle przeczytałeś napisałem że inni gracze mi piszą że wchodzą araby po 200 pinq i nie da się grać to lecą bany a i czemu na 30 min po to żeby ogarnęli te lagi albo poszli na swoje serwery Wiem że dożycie do tego żeby mi zabrać admina szczerze mam na to ... XD będzie nowy admin dar0 więc spoko Zdegradujcie mnie prosze was ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 30 Września 2017 #500948 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2017 dar0 słuchaj typie, on ma po to admina by mógł banować ( sprawdzać ) czy ktoś lata odpalony czy nie.. Fern się dobrze spisuje jak admin Sam robię to co On. To że pisze, że ktoś jest odpalony to nie znaczy że jest płaczkiem, człowieku. A jeśli Cię to boli to nie graj I w ogóle jak możesz pisać tu że ''boli Cię Fern'' ? Człowieku, jeżeli masz jakieś zażalenia w sprawie adminów to piszesz to do opiekuna serwera, a nie tutaj robiąc zbędny spam.. " a jeśli jakaś osoba płacze o to, że ktoś leci odpalony, to raczej nie powinna dostać admina." XDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 30 Września 2017 #500955 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Admin ma prawo sprawdzić gracza. Wszystko odbyło się tak jak miało, więc nie widzę tutaj problemu. @dar0 Bardziej mnie interesuje brak maila weryfikującego. Z tego co pamiętam to mail był wyłączony od dłuższego czasu. Widzę, że teraz masz na interii. Czyli mail na gmailu nie doszedł w ogóle? Sprawdzałeś spam i inne foldery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dar0 Napisano 30 Września 2017 #500960 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2017 @Aragorn na gmailu w ogóle nie doszedł mail aktywacyjny, sprawdzałem spam i inne foldery kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 11 Października 2017 #501383 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi