LeBrOn #6 Napisano 26 Lutego 2017 #488814 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Nick na serwerze: LeBrOn #6Wiek: 14 lat (w maju 15)Znajomość AMXX: 6/8Doświadczenie: Bardzo duże Kilka razy byłem adminem cs 1.6 a raz nawet tutaj Staż w CS'a: 7 latSteamID: STEAM_0:0:90177520Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:90177520Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/LeBrOn %236/79.133.192.56:27015/Kontakt: GG, PW, FB (jeżeli będzie trzeba to podam), telefon (jeżeli będzie trzeba to też podam)Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ? Ponieważ często gdy jestem na serwerze ludzie nie przestrzegają regulaminu m.in. stawiają miny w przejściach, chodzą po txt, nie wykonują celi mapy, obrażają innych. Adminów podobno jest w miarę dużo, ale najczęściej z kilkunastu adminów widuję: Gucia, Rey'a, Buchal'a i rzadziej pozostałych adminów. Serwer cały czas się rozwija i potrzebuję on osób, które będą na niego regularnie wchodziły, a nie tylko raz na tydzień i to jeszcze na 30 min. Mam nadzieję, że dacie szansę wykazania się jako admin serwer ProCod. PS: W tym temacie chciałbym przeprosić osoby, które okłamałem 2 lata temu kiedy starałem się o admina. Okłamałem was z moim wiekiem bo gdybym napisał swój prawdziwy to pewnie podanie by zostało od razu odrzucone 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 26 Lutego 2017 #488824 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Na TAK +STEAM +GT +DOŚWIADCZENIE +Aktywny na say'u - wiek :/ Edit Tutaj poproszę o zastosowanie kary dla @GramNaFarcie ???? Cytat z regulaminu - Osoba z czasem online min. 5 godzin na serwerze w ciągu ostatnich 2 tygodni. GT Gram na farcie (Zaledwie 120 min ) https://cache.gametracker.com/player/GramNaFarcie/79.133.192.56:27015/ To nie jest jego pierwszy raz jak się wypowiada, choć nie powinien. Proszę @MafiOozo, @DoMAR bądź kogoś z wyższą rangą o "interwencje " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 26 Lutego 2017 #488825 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Wszystko na ok Wiek trochę przymaly i zapewne mutacji też brak a admini bez mikra . Jak narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 26 Lutego 2017 Autor #488830 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 @GramNaFarcie ???? akurat mutację mam, wiele razy rozmawiałem na ts'ie z ludźmi i mi mówili że nie mam dzieciencego głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 26 Lutego 2017 #488871 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 jestem na tak ale na mniejsze przychylenie na neutral +GT +steam +aktywny +doświadczenie -/+ wiek ale to już zależy od opiekuna czy da zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Lutego 2017 #488936 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Na TAK - wiek + BanID + zgłasza na U@ + doświadczenie + staż PS. Nie ma na serwerze Buchal'a, jest Ruchal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reksio1991 Napisano 27 Lutego 2017 #488989 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 a więc hmm............ +Jestem na tak +dużo gra i dużo grał wcześniej +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 27 Lutego 2017 #489022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Na Nie - wiek + BanID + zgłasza na U@ -doświadczenie to nie jest doświadczenie patrząc na to ze 14 lat w maju weź się bardziej za naukę za chwilę cię więcej nie będzie niż będziesz bo się uczyć będziesz musiał . -staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 27 Lutego 2017 Autor #489026 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 32 minuty temu, PR@SN4JPER napisał: Na Nie - wiek + BanID + zgłasza na U@ -doświadczenie to nie jest doświadczenie patrząc na to ze 14 lat w maju weź się bardziej za naukę za chwilę cię więcej nie będzie niż będziesz bo się uczyć będziesz musiał . -staż Zastanawia mnie czemu piszesz że zgłasza na U@ skoro nie masz admina ? A doświadczenie mam bardzo duże w porównaniu do cb. I chciałbym dodać że w przeciwieństwie do cb jak nie ma adminów to nie stawiam min/replik w przejściu. A i jeszcze z nauką sobie poradzę bo nie jestem jakimś słabym uczniem wręcz przeciwnie i prosiłbym ciebie o to że jak nie wiesz za wiele o mnie to nie pisz takich bzdur Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabójcabotów Napisano 28 Lutego 2017 #489056 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Na TAK +steam +doświadczenie +zgłasza na u@ +znam Cie i duzo grałeś wcześniej tutaj -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 1 Marca 2017 #489199 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dnia 27.02.2017 o 23:09, LeBrOn #6 napisał: Zastanawia mnie czemu piszesz że zgłasza na U@ skoro nie masz admina ? A doświadczenie mam bardzo duże w porównaniu do cb. I chciałbym dodać że w przeciwieństwie do cb jak nie ma adminów to nie stawiam min/replik w przejściu. A i jeszcze z nauką sobie poradzę bo nie jestem jakimś słabym uczniem wręcz przeciwnie i prosiłbym ciebie o to że jak nie wiesz za wiele o mnie to nie pisz takich bzdur Pozdrawiam doświadczenie masz bardzo duże do porównaniu do mnie tak hm ja admina miałem 8 razy + 2 własne serwery ale nie będę się z tobą kłócić . Dobra niech będzie że jestem na tak spróbować nie zaszkodzi zobaczymy czy będziesz czytać u@ i czy często będziesz na serwie . A ogólnie nic złego na myśli nie miałem że pisałem o nauce itp więc bez urazy ale są ludzie którzy nie radzą się pogodzić naukę z adminem ale jeżeli mówisz że dasz radę to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Marca 2017 #489208 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Witaj w naszych szeregach. Sprawdzać Cię nie muszę ponieważ wiem, że dużo potrafisz. Zgłoś się tylko do mnie na Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Marca 2017 #489209 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi