Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was jestem nowym graczem waszej sieci na serwerach gram krótko dlatego ze  przybyłem z innej sieci ( bez naznwy nie chcę reklamowac) ale byłem tak kilka dobrych lat no ale zaczynała się rozpadac brak czasu itp

Możę napiszę teraz coś o sobie więc tak mam na imię Damian mam 21lat  mieszkam na Sląsku 20km od katowic z zawodu mechanik lecz pracuję w innej pracy z dala  od mechaniki.

Teraz coś o dawnej sieci  byłem tak przez pare lat adminem DD2/FFa/Zombie/moderatorem.

To tyle na temat mojej osoby mam nadzieję że zostane z wami na  dłużej albo na stałe czas pokaże. Bliżej poznamy się  na serwerach.

Na serwerach znajdziecie mnie pod nickiem '' DaMeK"

ELo.

• Użytkownik

Witam serdecznie, mam nadzieję, ze zagościsz na pochylni na dłużej ;) Udzielaj się na forum regularnie i może wystartuj na jakąś forumową rangę skoro posiadasz doświadczenie w tej kwestii ;) Odwiedź tez konkurs LOTTO, własnie wystartowała 3 seria ;)

Nie, nie to wszystko nie tak... zapraszamy na cod 601. Potem ewentualnie na pozostałe :P

Na 601 zawsze jest bezsensowna siekanina, nie musisz potrafić strzelać a i tak masz szansę zrobić połowę drużyny przeciwnej, i cześć swojej xD 

Poziom rozgrywki jest tak wysoki że nawet nie strzelając w głowę (osobiście zawsze gdy celuję w heda koleś dostaje w nogi), jest wysokie prawdopodobieństwo że powalisz kogoś jednym strzałem. 

Więc zapraszamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...