Pizduś glancuś Napisano 27 Lutego 2017 #488889 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Witam was jestem nowym graczem waszej sieci na serwerach gram krótko dlatego ze przybyłem z innej sieci ( bez naznwy nie chcę reklamowac) ale byłem tak kilka dobrych lat no ale zaczynała się rozpadac brak czasu itp Możę napiszę teraz coś o sobie więc tak mam na imię Damian mam 21lat mieszkam na Sląsku 20km od katowic z zawodu mechanik lecz pracuję w innej pracy z dala od mechaniki. Teraz coś o dawnej sieci byłem tak przez pare lat adminem DD2/FFa/Zombie/moderatorem. To tyle na temat mojej osoby mam nadzieję że zostane z wami na dłużej albo na stałe czas pokaże. Bliżej poznamy się na serwerach. Na serwerach znajdziecie mnie pod nickiem '' DaMeK" ELo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 27 Lutego 2017 #488892 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Hey widzę bliskie okolice :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 27 Lutego 2017 #488899 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Witamy i jednocześnie zapraszamy na OnlyDD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 27 Lutego 2017 #488933 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Witam serdecznie, mam nadzieję, ze zagościsz na pochylni na dłużej ;) Udzielaj się na forum regularnie i może wystartuj na jakąś forumową rangę skoro posiadasz doświadczenie w tej kwestii ;) Odwiedź tez konkurs LOTTO, własnie wystartowała 3 seria ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Lutego 2017 #489078 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 28 Lutego 2017 #489101 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Siema. Zapraszm na GunXP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Near. Napisano 2 Marca 2017 #489326 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Cześć! Zapraszam na ZombieMod! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Grzyb Napisano 5 Marca 2017 #489618 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Nie, nie to wszystko nie tak... zapraszamy na cod 601. Potem ewentualnie na pozostałe Na 601 zawsze jest bezsensowna siekanina, nie musisz potrafić strzelać a i tak masz szansę zrobić połowę drużyny przeciwnej, i cześć swojej xD Poziom rozgrywki jest tak wysoki że nawet nie strzelając w głowę (osobiście zawsze gdy celuję w heda koleś dostaje w nogi), jest wysokie prawdopodobieństwo że powalisz kogoś jednym strzałem. Więc zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 5 Marca 2017 #489713 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Marca 2017 #489822 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi