Skocz do zawartości

Near. - prośba o UB

Near.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania: Near.
Godzina, data zdarzenia: 15.28, 04.03.2017
Mapa: Nie pamiętam dokładnej nazwy.
Opis zdarzenia: Gram sobie, porządek na serwerze, aż tu nagle wchodzi jakiś [APB] i po chwili, gdy widzę go w skinie admina, mówię mu, żeby powiedział coś przez mikrofon.
Nie mówi nic, po czym daje mi bana na zawsze z powodu przeklinanie. Nie wiem, czy ktoś w ogóle może włamać się i dać sobie admina, ale to już jest śmiechu warte..
Mój błąd też jest w tym, bo nie widziałem u niego steama i mogłem mu od razu dać bana.
STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:20532282

• Użytkownik

Witam. Mapa to zm_energy_neon, można dowiedzieć sie tak że patrzymy w AMXBANS dokładną godzine, a potem HLTV z tą godziną. Ale nie ważne.

To jest bardzo dziwna sytuacja, gość bez steama, nieznany, wbija jako admin i daje ADMINOWI bana permamentnego z powodem Przeklinanie. UB jak najbardziej powinno polecieć. Do tego admina można dojść poprzez zobaczenie z jakiego IP został zbanowany albo SID. ten APB powinien sam dostać bana i admin powinien być mu odebrany.

Istnieje sposób używając czyjegoś konta SID dla kogoś komu ten sposób nie jest obcy - pozdro dla kumatych.

Nie wiem jak to wygląda na tym serwerze, ale jeśli Opiekun dodaje samo SID bez hasła to popełnił niezły błąd.

@Pumpiarz czy zabezpieczasz hasłem adminów z SID'em?

• Donator

Tak właśnie się stało... Ktoś to wszystko robił za pomocą mojego SID.

Wszyscy admini ze mną włącznie będą mieć przypisane uprawnienia na nick wraz z hasłem.

Proszę o UB dla Near'a

Problem rozwiązany. Osoba odpowiedzialna za to została wyrzucona, zbanowana.                             

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...