^#MeTaNaBoL#^ Napisano 16 Marca 2017 #490958 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Twój nick podczas grania: MeTaNaBoLGodzina, data zdarzenia: około 20:30Mapa: dd2Link do screenów: brakSTEAM_ID / IP:'STEAM_0:1:156245097' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucyFear Napisano 16 Marca 2017 #490959 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Witam Proszę o UB dla Gracza Ostatnio po aktualizacji STEAM miałem problemy z robieniem ss-ów i chciałem sprawdzić czy działają Znamy się prywatnie i wiem że jest czysty bo robiłem mu ss-y, gdy siedział obok mnie więc co do wiarygodności jest ok przepraszam za problem ( ps. wiem że bez tego postu nie mógłby dostać UB ) Pozdrawiam LucyFear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naib2b3 Napisano 16 Marca 2017 #490961 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Potwierdzam Metanabol czysty . Byłem na serwie w czasie robienia SS . gracz często gra na DD2 zawsze czysto . Proszę o UB . Pozdro Naibany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 16 Marca 2017 #490963 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 @LucyFear Nie posiadasz ssow ktore miały sie zrobic temu graczowi tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucyFear Napisano 16 Marca 2017 #490965 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 tak muszę formatować kompa i robić wszystko od nowa ..... mam za dużo danych i nie wszytko jest tam gdzie być powinno możliwe że miałem zbyt mało miejsca i się nie zapisały po prostu ... nie wiem :/ proszę tylko o UB dla gracza pozdrawiam LucyFear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyhu Napisano 16 Marca 2017 #490970 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Meta stały bywalec. Widać, że chłopaki coś naskrobali i szybko zareagowali. Niech wróci do gry, a rudy weź się ogarnij :D. zbyhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 16 Marca 2017 Użytkownik #490972 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 W drodze wyjątku daje UB z racji tego, że również znam tego gracza i to wieloletni, stały bywalec serwera DD2. Dodatkowo ss przez pomyłkę zrobione a Lucyfear ich nie ma co potwierdzało by ich zrobienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 16 Marca 2017 Użytkownik #490973 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi