ZjaranyTobi Napisano 30 Marca 2017 #491855 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Twój nick podczas grania: ZjaranyTobiGodzina, data zdarzenia: 30.03.2017 - 18:10:24Mapa: de_dust20005Link do screenów: http://www6.zippyshare.com/v/EejEbiAw/file.htmlSTEAM_ID / IP: STEAM_ID_2:0:753958654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjaranyTobi Napisano 30 Marca 2017 Autor #491856 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Dostałem 1 białego ss lol ;/ Proszę o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 30 Marca 2017 #491858 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 @I3andzior>? wrzucaj swoje ssy na potwierdzenie ze zostaly zrobione poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjaranyTobi Napisano 30 Marca 2017 Autor #491859 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 7 minut temu, Pingiel10 napisał: @I3andzior>? wrzucaj swoje ssy na potwierdzenie ze zostaly zrobione poprawnie. a skad ja mg wiedziec że został zrobiony poprawnie jak tu nic nie widać lol Ja nie wiem pewnie go zrobiłeś źle a teraz chcesz żebym udowodnił niby że dobry ss żebyś admina nie stracił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabis12 Napisano 30 Marca 2017 #491860 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Najwidoczniej admin Bandzior nie nadaje się na admina bo z tego co widzę gracz wrzucił ss i rzeczywiście jest biały . To nie wina gracza tylko admina najwyraźniej bandzior nie potrafi sie obsługiwać AMX więc nie nadaje sie na admina . tyle w temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjaranyTobi Napisano 30 Marca 2017 Autor #491861 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Racja dostałem jednego ss jeszcze białego no ale nie mam nic do ukrycia bo go wstawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 30 Marca 2017 #491862 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Chlopie. Czytaj ze zrozumieniem. Admin ktory ci zrobil ssy ma je wrzucic skoro Ty twierdzisz ze nie masz innych. Druga sprawa ssy robia sie w formacie TGA. Trzecia sprawa to nie admin robi ssy tylko plugin. Czwarta sprawa dostales flasha na koniec rundy z tego co widze i dlatego biały ekran od zwyklego flasha. Piata sprawa @Cannabis12 "W odwołaniu mogą się wypowiadać: gracz, który złożył odwołanie, UB Team oraz admin banujący (jeżeli zostanie o to poproszony)." Skoro nie masz nic madrego do napisania i jedyne co wnosisz do tego tematu to glupota to prosze abys juz zaprzestal tego bo to nie miejsce na tego typu rzeczy. Czekamy nadal na admina zeby wrzucil swoje ssy i wtedy bedzie mozna przejsc do nastepnego kroku. Tymczasem @ZjaranyTobi przeczytaj to uwaznie i postaraj sie jednak znalezc ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjaranyTobi Napisano 30 Marca 2017 Autor #491863 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Sorry ale mam 1 folder w którym miałem ss'y i znalazłem tylko tego z tej daty a więc raczej innych ss'ow nie ma mam też inne ale to z innych serwerów a i srr za wrzucenie tak ss'ow robię to 1 raz bo chce sobie pograc na tym serwerze To jest spoko serwerek nie powiem dobrze gram ;) no ale widocznie admin tego nie docenia i zrobił mi ss'y'a chodź pewnie nie dopatrzał się mojej gry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZjaranyTobi Napisano 31 Marca 2017 Autor #491871 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 13 godzin temu, Pingiel10 napisał: @I3andzior>? wrzucaj swoje ssy na potwierdzenie ze zostaly zrobione poprawnie. Dowiem się w końcu czegoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 31 Marca 2017 #491874 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Ze wzgledu na brak zainteresowania ze strony admina daje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 31 Marca 2017 #491875 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi