Janko Napisano 17 Kwietnia 2017 #492794 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Twój nick podczas grania:Krol AlbaniiGodzina, data zdarzenia:terazMapa:eldoradoOpis zdarzenia: nie wiem admin siedzi i widzi jak za przeproszeniem z jakimś Pizdusiem 15 letnim typu TPS sie wyzywal ale panie ja mam 28 lat a ten łowik ma 15 do przesady by mnie obrażał wiem, ze trzeba trzymać nery na wodzy ale ile mozna a kolega widze chyba funfel z adminem gram na farcie bo mi tylko bana dał za wyzywanie ?? ja za długo gram na mw3 by mnie byle szcze.... wyzywał ... a admin był i widac jak reaguje .. Sorki ubt w jaki sposób pisze ale troszkę równo uprawnienia ,..... STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 59 minutes and 27 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname: Krol Albanii [AMXBans] Reason: 'Odpocznij sobie' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:4266029' [AMXBans] Your IP: '5.226.72.1' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 17 Kwietnia 2017 #492796 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Król Albański Ja jestem tym adminem... I powiem Ci tak jak cie wyzywa napisz na U@ a nie sie znim wyzywasz dostałęs bana bo cały czas sie znim wyzywałes tak jak on ciebie i on tez dostał bana. Nie jesteś Bóg wie KIM żeby ciebie nie obowiązywał regulamin. I tyle w temacie miej pretensje sam do siebie ... Pozdro A PS Ja dłużej gram od ciebie na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor #492797 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 pokaz gdzie on dostał bana i czy dostał na tyle sam ? Kolego moj kochany moze grasz dłużej ale to terrz bym wątpił bo jestes raz na jakis czas na servie ale ok nie chce sie kłucic z kolegą adminem ....... a co do tego u@ to nie wiem jak nosisz okulary to je zmień bo ile trfalła konwersja nie czym zareagowałeś fakt nie było to na twoje u@ ale sam widziales i żadnej reakcji początkowe nie było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 17 Kwietnia 2017 #492798 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Proszę cię bardzo TPS! SteamID STEAM_2:0:875391706 SteamCommunity ID 76561199711049140 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Odpocznij sobie Wykonano 17.04.2017 - 19:24:52 Wygasa 17.04.2017 - 20:24:52 (14 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez GramNaFarcie Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| Pochylnia.pl [COD 400 MW3][RESET 14 STYCZEN] @ Zabijaka.pl (de_lidl) Wszystkie wygasłe bany 0 a i trzymaj moje GT ale nwm po co https://cache.gametracker.com/player/GramNaFarcie/79.133.192.60:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor #492799 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 chłopie mim twoje gt jest nie potrzebne bo dajesz je w czasie przeszłym myślisz ze teraz pograsz chwile i jesteś top gdzie byleś przesz dłużysz czas pacz mapy wstecz tygodnie tio ze wejdziesz na chwile i zaraz wyjdziesz o niczym nie swiadczy ja cały czas jestem na servie to wiesz widzie kto wchodzi i gra z adminów to sie osmieszaj sie ze swoim gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 17 Kwietnia 2017 #492800 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 ahahahh dobra jak cos chcesz pisz na stem bo nie bedziemy spamowac na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor #492801 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ja tu nie mam co z Toba człowieku dyskutować bo na palcach zliczę ile cie nie ma i tyle w temacie ja cały czas gram na tym servie codziennie i widze kto jest z adminów Koniec tematu ban był wygaśnie i tyle ... Ja mam 28 lat Pracę i daje rade to pogodzić ty masz morze max z\ 17 ..... szkole i tego nie możesz pogodzić i masz admina to o czym tu polenizować koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 17 Kwietnia 2017 #492803 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ban wygasl. Obydwoje dostaliscie po banie co widac w amxbansie. Jako ze to odwolanie od bana a nie skarga to zamykam. Lecz na przyszlosc prosze o trzymanie nerwow na wodzy i postaranie sie troszke sensowniej pisac. W niektorych momentach musze sie domyslac o co chodzi. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 17 Kwietnia 2017 #492804 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi