Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co wiem nawet jak by sie nalozyl ci ban przez inna osobe albo postanowiles zmienic nick i sobie pograc na czitch aim wh jedyna opcja kupic csa na steam przynajmniej tak kiedys bylo a jesli nie to bez ub i koniec kariery na pochylni

ps jeszcze raz dodam z bansa bo juz 2 strona i napisze co wczesniej

tyle osob sie wypowiedzialo a nikt nie spr tego ss co wstawil w bansie i masz bana za czitowanie na twoim steam id jest ban z powodem czitujesz http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=372

sam opos banowal wiec albo zmieniles nick i sie odpaliles albo ktos mial taki sam steam id jak Ty na ns kiedys tak bylo zeby dostac ub musiales miec csa na steam inaczej bez ub

Napisano

@BloodyAlien Tyle osob sie wypowiedzialo i uwierz ze sprawdzilem...

Uwierz tez ze nalozone ip to rzecz powszechna za co zadko kiedy jest dane UB bo najczesciej dziala poprostu reset routera/modemu. Temat zamykam zeby nie bylo wiecej spamu tutaj bo widze wszyscy sie wypowiadaja a male pojecie na ten temat maja. Jak ktos z dostepem do acp mi pomoze to wtedy bede mogl rozpatrzec ten temat. Chyba ze do tego czasu problem sam sie rozwiaze. @yakuza15 wrazie czego pisz PW jak to bylo wczesniej.

/close do czasu rozpatrzenia.

Napisano
3 godziny temu, Zeratul napisał:

Teoretycznie równie dobrze mogło sfiksować DPROTO na serwerze, sam już 2 razy wyłapałem tak bana. Plugin nakłada blokadę na ok. 4 godziny, więc opcje są dwie: 

Konfigurowałem już dproto, żeby ta sytuacja nie miała już miejsca.

4 godziny temu, Pingiel10 napisał:

Nie twoje ip tylko z konsoli chcialem. bo Ty mozesz sobie je skopiowac a Ja musze przepisywac. 83.28.102.5 STEAM_2:0:40018167

Miałeś IP i SID i nie sprawdziłeś...

@yakuza15

Teraz powinieneś już móc wejść.

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...