Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas grania: yakuza15

Godzina, data zdarzenia  zdarzyło się to wczoraj, przedwczoraj mogłem jeszcze grać, wczoraj wieczorem próbowałem ale nie mogłem 

Mapa jak wyżej nie wiem jak to się stało.

Opis zdarzenia: pisze mi tak włączam gunxpmod w czasie ładowania wyskakuje okienko zostałeś rozłączony z serwerem powód kicked zostałeś zbanowany sprawdź konsole. Nie wiem co sie dzieje ale na innym nicku to samo jest próbowałem kilka nicków wpisać i też tych co grają i to samo piszę jak napisałem, próbowałęm wpisać hasło nic nie dało 

STEAM_ID / IP 94.254.130.24

prosiłbym o pomoc

Napisano

Glupcze... Edytuj swoj pierwszy post. Nie zostal usuniety a przenioslem do archiwum duplikat poniewaz byl tocka w tocke taki sam jak ten temat. Czyli nie wlasciciwie napisany. Jak zaczniesz myslec to edytuj post i podstaw do wzoru. Prosze mnie nie denerwowac tylko sie stosowac.

Napisano

Kazdy ma SID jak i IP. Bez tego nie jestem w stanie nawet sprawdzic twojego bana. Wejdz do amxbansa i tam bedziesz miec swoje ip chociazby.

Na twoim nicku nie ma bana w amxbansie wiec potrzebuje ip badz SID.

Napisano

Nie twoje ip tylko z konsoli chcialem. bo Ty mozesz sobie je skopiowac a Ja musze przepisywac. 83.28.102.5 STEAM_2:0:40018167

Na 99% jestem pewny ze narzucilo ci sie ip zbanowanego. Jednak musialbym to potwierdzic. Sproboj zresetowac router/modem/funbox/ibox czy cokolwiek co posiadasz i sprawdz. Jesli nie zadziala to troche poczekasz na wyjasnienie sytuacji.

Napisano
1 minutę temu, yakuza15 napisał:

jak mam to zrobić?

wpisz sobie w woja google jak nie wiesz a jak cchesz na upartego w folderze cs masz cfg tam gdzie jest to zainstalowane ..

Napisano

Teoretycznie równie dobrze mogło sfiksować DPROTO na serwerze, sam już 2 razy wyłapałem tak bana. Plugin nakłada blokadę na ok. 4 godziny, więc opcje są dwie: 

1. Restart serwera (choć wątpię, żeby komukolwiek chciało się to robić dla jednej osoby),

2. Po prostu przeczekać i spróbować wejść na serwer później

Napisano
3 minuty temu, Zeratul napisał:

Teoretycznie równie dobrze mogło sfiksować DPROTO na serwerze, sam już 2 razy wyłapałem tak bana. Plugin nakłada blokadę na ok. 4 godziny, więc opcje są dwie: 

1. Restart serwera (choć wątpię, żeby komukolwiek chciało się to robić dla jednej osoby),

2. Po prostu przeczekać i spróbować wejść na serwer później

On już próbuje od wczoraj od południa wejść. Próbowałam mu pomóc na różne sposoby, ale widać nie za bardzo wyszło :D

Napisano

inne z pochylni serwy chodzą ale one mnie nie interesują z gunxpmoda wydałem tyle kasy a grać mi się tam chcę i chcę grać ulubiony serwer z cs 1.6 według mnie dlatego mi zależy aby powrócić tam 

Napisano

tyle osob sie wypowiedzialo a nikt nie spr tego ss co wstawil w bansie i masz bana za czitowanie na twoim steam id jest ban z powodem czitujesz http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=372

sam opos banowal wiec albo zmieniles nick i sie odpaliles albo ktos mial taki sam steam id jak Ty na ns kiedys tak bylo zeby dostac ub musiales miec csa na steam inaczej bez ub

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...