LULEKOZOID Napisano 25 Kwietnia 2017 #493526 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Wiem, że pisałem Ci to na STEAM ale chcę aby większe grono to zauważyło jakiego mamy profesjonalnego UBTeam. Zbanowany gra 11 minut, rozpiska na 10 minut, pingiel sprawdza z 5 akcji z czego do 4 minuty gry. Ok, następnym razem pogram 11 minut, napiszę rozpiskę do 4 minuty i zacznę się palić w 8. Ciągłe prowokowanie do kłótni na SB, ciągłe wyzwiska - http://screenshot.sh/m3kzzXv1iNVwp. Chciałbym ostrzeżenia dla profesjonalisty w pomarańczowych barwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 25 Kwietnia 2017 #493535 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 http://www112.zippyshare.com/v/H7kh2tdx/file.html Jak juz pokazujesz ssa z tego co do Ciebie napisalem pokaz chociaz wiekszosc rozmowy dzieciak. Wszystko dostepne na sb do wgladu zeby nie bylo ze cos ukrylem a wczesniej pare ssow. Co do rozpiski jak i oceny demka z tematu wyzej. Nie jestem zobowiazany do tlumaczenia sie ile ocenilem, ile rozpisalem. Jest to moja sprawa i ocenic moja prace moze wlasciciel co prawdopodobnie zrobi po tej skardze. Tyle od Siebie. Elo i nie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuman Napisano 25 Kwietnia 2017 #493538 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Nie można było tego wyjaśnić na pw tylko skarge odrazu pisać? Ps. Jeśli nie mam prawa się tu wypowiadać to Przepraszam. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendaPowraca Napisano 26 Kwietnia 2017 #493560 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ja sie wypowiem ;) lulek Sam prowokuje I teraz sie msci ze Nie dostal ubteam:) Prowokuje to Sam wyzywa ludzi I mysli ze jest zbawca swiata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 26 Kwietnia 2017 #493561 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Legenda z tego co widać po Podaniu na ubt to Lulek sam zrezygnował a nie że go nie dostał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor #493564 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, LegendaPowraca napisał: Ja sie wypowiem ;) lulek Sam prowokuje I teraz sie msci ze Nie dostal ubteam:) Prowokuje to Sam wyzywa ludzi I mysli ze jest zbawca swiata . 16-letni dzieciaczku, idź do szkoły lepiej i poproś nauczycielkę od polaka żeby Ci przetłumaczyła co to jest czytanie :x Poza tym, dema TRZEBA oglądać do końca a nie parę minut gry, bo gościu gra odwalony a ten daje UB, zwłaszcza, że 'elita pixeli' to ich specjalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 27 Kwietnia 2017 #493673 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Dla Ciebie nawet Ja sie pale typie to o czym Ty kurwa w ogole mowisz? Zgrywasz wielkiego speca a tak na prawde dla Ciebie zwykly skan z mida na podest na b to juz wh bo centralnie w leb dostajesz...(Tak mowili mi o twoim placzu na mnie wtedy) Masz takie doswiadczenie ze z jednego mixa zglosiles 5 typa a az 1 byl podobno trafiony (nie tracilem czasu nawet na ogladanie) Twoj poziom jest tak wysoki jak moj po pierwszym dniu gry chociaz podejrzewam ze juz wtedy troszke lepiej gralem bo fart nigdy mnie nie opuszcza... Ty wrecz nie masz prawa mowic czy ktos jest "odjebany" czy nie bo nawet nie masz do tego predyspozycji. Twoje smieszne oceny an BLU to w rzeczywistosci strzelanie jak na egzaminie w gimnazjum... Dorosnij Dominiczku wkoncu. Jakby tak sprawdzic na prawde ile masz godzin przegranych na serwerach z moimi to podejrzewam ze mam wiecej nabitych godzin na samej mapie dd2 niz Ty ogolnie (Nie gralem 3 lata na dd2 w ciagu nabijania godzin a samego 1.6 mam od 4 lat na tym steam) Beka z typa /Edit. Po pierwsze dzieciaczku naucz sie kultury bo nie jestes u Siebie w domu... Po drugie pisales tez ze Cie prowokuje,obrazam (widac na zalaczonym obrazku nizej takze beka Po trzecie Jak juz pisalem to ile obejrzalem a ile rozpisalem to moja sprawa. Ocenic mnie moze jedynie Wlasciciel z tego co robie i jak to robie a nie Ty... Po czwarte na swoim koncie mam wiecej zbanowanych steamow niz Ty rozpisanych powtarzam rozpisanych demek Jak wiekszosc powinna wiedziec nie liczac specow z BLa of course ocena a rozpiska demka to dwie rozne rzeczy. Po piate jestes pewny tego bana na BLu ze trabisz o nim jeszcze przed samym werdyktem i to od 3 dni juz dzieciak. Po szoste i mam nadzieje ostatnie Dominiczku. Wole pisac do Ciebie po imieniu niz i tutaj cytuje "psie,debilu,idioto,pizdo" itp. Ogolnie za wiekszosc swoich tekstow i tekscikow powinienes dostac po warnie co by naliczalo ich 8 wedlug mojego mnoznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor #493704 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Sklej pizdę i nie nazywaj mnie po imieniu bo Ci nie pozwoliłem. Nie interesuje mnie to, nie obejrzałeś dema do końca powinieneś dostać ostrzeżenie i nie pisz tutaj monologów bo mnie to nie interesuje ;x 4 zgłosiłem, 2 dostało bana, 1 udowodnił, że mu dali metori a ty jak pet ustrzeliłeś 8 fragów przez całe 45 minut. Nie interesuje mnie Twoja opinia nt. blacklisted, skarga dotyczy tego, że nie obejrzałeś do końca dema i tego się trzymajmy, bo na chwilę obecną tworzysz kolejną gówno-burzę. Chcesz się jakoś powyzywać to wejdźmy na ts3 a nie tutaj świecisz hehe :] Ja nic nie ukrywam. I to ja śmiem wątpić, że nie oglądasz dem i nie interesuje mnie ile masz godzin przegranych debilu P.S ban na BLU za parę dni =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 27 Kwietnia 2017 #493711 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Jak to chyba ból dupy. Wbije na tego aim/hsa porobie gs'y na 600v-maxa i dostanę temat na waszym BLu od jednego z adminów ( sędziów) w którym będzie wielka spina jakim to jesteśmy jebanym skrypterem. Będziesz stał przy swoim przez kilka dni do czasu gdy ktoś mądry ( znający się w małej mierze - bardziej od Ciebie ) zamknie temat a potem ma serwerze będzie pisanie na u@ "on tak umie i tak może", gdy w sercu nie będziesz mógł się z tym pogodzić. Sytuacja z życia, zapytaj mentora hi hi. Tym krótkim wstępem przechodzę do sedna. Jak widzisz aimbota na demku z hltv na początku mapy to oglądasz do końca 20 minut - śmiem wątpić, chyba że w twoim nudnym życiu to jedyna zabawa. Widzimy się na aim/ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor #493713 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Nadal skarga dotyczy sprawy na Pochylni i obejrzenia 4 minut dema a nie Blacklisted. Nie chcę oceniać waszych umiejętności W demie ocenił demo na -B po 4 minutach gry a nie na bana i w tym jest różnica. Jeśli ogląda się demo gdzie już są perfidne akcje to można skończyć to przed czasem a jeśli nie widzi nic w 4 minutach i wyłącza demo to chyba coś tutaj nie halo W 5 minucie gościu się odpala a ten UB (przykład) i dlatego chciałbym uniknąć takich sytuacji pisząc tą skargę. Nie jesteś moim mentorem ani osobą która jest w czymś lepsza ode mnie. Gram w tą grę tyle lat i wiem kto się odpala a kto nie, a zwłaszcza wiem kto lata na clear setach i się kryje (mowa tutaj o 'Elita Pixeli'). Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 27 Kwietnia 2017 #493716 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Czy ja powiedziałem, że jestem Twoim mentorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 27 Kwietnia 2017 #493717 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 kurwa, jest fajnie nareszcie coś się dzieję Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 27 Kwietnia 2017 #493718 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Temat zamykam, by uniknac dalszego spamu. Rozstrzygniecie zostawiam @Aragorn'owi, ze wzgledu na to, ze skarga jest na UBT. Hax +1 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 8 Maja 2017 #494461 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Jeżeli demko jest rozpisane, a kolejne akcje są czyste, to UBT i tak ma sprawdzić każdy podany czas. Gracz może się odpalić po pewnym czasie. Jeżeli na demku widać, że gracz jest spalony, to UBT nie musi oglądać demka do końca. Jeżeli demko nie jest rozpisane, to UBT nie musi zacząć go sprawdzać. Co do sytuacji, przez którą została napisana skarga, to już wtedy rozmawiałem o niej z Pinglem. Został przeze mnie upomniany. A co do demka, to zobaczyły je jeszcze dwie osoby i obie uznały, że -b. PrOsTy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi