devroleq Napisano 26 Kwietnia 2017 #493660 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Nick Krol Albanii STEAM_0:1:4266029 Czas 20:39 Czas trwania dema - ok 6 min Nie trzeba nic pisać aimbot pod przycisk/ustawia w grze po zorientowaniu sie ze go obserwuje off jak widac w ostatniej rundzie gra klasa truciciel- ak i zatruwa perk bezlik- nieskonczona amunicja ja tutaj ogranicznika ani eliminatora ani Wh nie widze pozdrawiam gracz co chwile ucieka na spekta jak mnie tam zobaczy tym razem mi sie udalo 3:51 1/4 odpalcie patrzcie te strzały 4:07 patrzcie jak kolejny raz szarpie mu ten celownik 1/1 1/2 1/4 4:19- 4 :25 pozdrawiam gracz po zobaczeniu ze napisałem ping w normie czy cos w ten desen od razu strzały normalne po każdym starcie rundy gracz coś robi bo sie rusza Demo : http://www89.zippyshare.com/v/VoSUacYZ/file.html ogranicznik/ no recoil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 26 Kwietnia 2017 #493662 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 demko trwa nie całe 4 minuty (matematyka) aimbot pod przyciskiem akcja w szybie byleś widziałem ci schowałeś sie trafiłem w sciane i bania aim pod przyciskiem a co do tego Zorientowania się to nie uciekłem na spekta tylko śmieliśmy się z twojego nagrywania z Adminem Gekon bo jest cały czas na tes zapraszamy dywanik stalco koleiny raz nie myślisz Młody człowieku ale uczysz się .... rozumiem Pingiel jak chcesz momzesz Poprosić Gekona o wypowiedz jak nie wierzysz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devroleq Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor #493663 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 4 minuty temu, Janko napisał: demko trwa nie całe 4 minuty (matematyka) aimbot pod przyciskiem akcja w szybie byleś widziałem ci schowałeś sie trafiłem w sciane i bania aim pod przyciskiem a co do tego Zorientowania się to nie uciekłem na spekta tylko śmieliśmy się z twojego nagrywania z Adminem Gekon bo jest cały czas na tes zapraszamy dywanik stalco koleiny raz nie myślisz Młody człowieku ale uczysz się .... rozumiem Pingiel jak chcesz momzesz Poprosić Gekona o wypowiedz jak nie wierzysz ... Po co się wypowiadasz ? , naucz się pisać , inaczej nie pisz do mnie oczy mnie bolą i skończ nabijać posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopaRa. Napisano 26 Kwietnia 2017 #493669 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ja na tym demku nie widzę nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devroleq Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor #493671 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 7 minut temu, KopaRa. napisał: Ja na tym demku nie widzę nic. Bo siedzcie razem na tsie to oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopaRa. Napisano 26 Kwietnia 2017 #493672 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 @devroleq A czy ktoś ci zabrania siedzieć na ts z nami? Zawsze mówię, żeby ludzie przyszli na ts Nie tylko @Janko siedz/ał z nami na ts i nikomu to problemu nie robiło. A to, że siedzie na ts to coś oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 27 Kwietnia 2017 #493688 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Mozecie dawac sobie info poprzez tsa co jest zabronione. Np. Jednak tak nie musi byc co wiem z wlasnego doswiadczenia. Co do demka Ja bym za to nie banowal poniewaz to sa normalne strzaly wedlug mnie. Przypominam rowniez o tym ze nie zabraniam wypowiadania sie na temat demka. Jednak swoje dyskusje odbywajcie na PW. Tutaj tylko odnosnie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 27 Kwietnia 2017 #493689 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi