EndriiuM Napisano 30 Kwietnia 2017 #493865 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam wszystkich uprzejmie Mam na imię Szymon jestem już osobą pełnoletnią, mieszkam w Kaliszu jest to ogromne miasto. Jestem osobą, która nie wdaje się w konflikty powstałe w wyniku złego zachowania przez drugą osobę. Staram się załagodzić takową sytuację i dojść do tak zwanego porozumienia. Moim hobby, a zarazem pasją bo kocham to co robię, a mianowicie uprawiam sport zwany akrobatyką artystyczną jak i gimnastyczną brzmią podobnie, ale to dwa inne znaczenia takowego sportu. Drugim moim hobby jest sztuka walki zwana potocznie taekwondo myślę, że wiecie co tam się ciekawego dzieje i nie muszę się rozpisywać, ale jeżeli będziecie chcieli wiedzieć co tam się robi możecie napisać do mnie na steama, GG, lub wysłać prywatną wiadomość na PW na , która się postaram w szybkim czasie odpowiedzieć. Moje życie prywatne jest bardzo obfite i dużo bym tutaj o sobie opowiadał. Dla ciekawskich można pisać śmiało na wszystkie pytania odpowiem. PS: Gram na serwerze PROCODMOD 80 k lvl i tam możecie mnie zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 30 Kwietnia 2017 #493870 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam serdecznie kolego ;) Zapraszam Cie na serwer Only de_dust2 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 30 Kwietnia 2017 #493872 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 30 Kwietnia 2017 #493873 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Siema. Zapraszam Cię na pb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Kwietnia 2017 #493874 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 30 Kwietnia 2017 Weteran #493875 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Kwietnia 2017 Użytkownik #493877 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Siemano Jaki nick? xD Bo być może już sie widzielismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 5 Maja 2017 Weteran #494223 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi