EndriiuM Napisano 1 Maja 2017 #493919 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Twój nick podczas grania: EndriiuM Godzina, data zdarzenia: 7:15 01.05.2017 Mapa: de_kabul Opis zdarzenia: Potrzeba tobie okularów zawsze jak piszę to zamiast słowa "kurwa" pisze "kruwa " i tutaj jak admin mnie zabił napisałem ciotka czyli kto moja rodzina tak wuja babcia dziadek i ciotka tak ? no właśnie i dał mi bana na 1 dzień za takie coś pozdro. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:183188794 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 1 Maja 2017 #493921 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Kolego nosze okulary praktycznie 24/24 i nie widzę w tym problemu a Ty nosisz ? Jak nie to zacznij. Słowo, które Ty tutaj piszesz "ciotka" zamieniasz na serwerze na "ci*ta" (w miejsce * daj o ) Screen: http://www25.zippyshare.com/v/spNEVqU9/file.html Wrzucić 2 (podobny żebyś miał pewność ?) Tutaj kłamiesz... Dopiero jak dowiedziałeś się, że jestem adminem zacząłeś coś tam kręcić .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 1 Maja 2017 #493936 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 W takim przypadku ban jest słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 1 Maja 2017 Premium #493945 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 2 godziny temu, Verex napisał: W takim przypadku ban jest słuszny 4. W odwołaniu mogą się wypowiadać: gracz, który złożył odwołanie, UB Team oraz admin banujący. Kolejny raz widzę że wypowiadasz się w czymś w czym nie powinieneś się wypowiadać. Nie nabijaj tych postów w tak słaby sposób bo aktywność nie na tym polega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 1 Maja 2017 #493946 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Z tego co wynika obrazales admina. Na ssie ta twoja ciotka jest tak bardzo dobrze widoczna ze wykrecanie sie nic nie da. Ban sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi