Malutki32 Napisano 7 Maja 2017 #494315 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Witam Państwa , co wy na to żeby dodać nowe mapy? typu de_dust , de_train , cs_italy , cs_office , cs_militia i jako male cs_max , fy_snow ? Z Poważaniem, MalutKi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 7 Maja 2017 #494317 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Napewno dodać dusta, można też militie i może jedną przeróbke dd2 Jestem przeciw dodania train, office - jakoś nie lubie tych map Max i snow jest fajne ale nie na tyle osob, te mapy sa chyba na 20osob, wiec są troche za małe, jak sie uda to można dodać je do nocnego expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 8 Maja 2017 #494455 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Jestem za lubię te mapy więc mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 13 Maja 2017 #494710 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Dnia 7.05.2017 o 09:14, Rey1 napisał: Napewno dodać dusta, można też militie i może jedną przeróbke dd2 Jestem przeciw dodania train, office - jakoś nie lubie tych map Max i snow jest fajne ale nie na tyle osob, te mapy sa chyba na 20osob, wiec są troche za małe, jak sie uda to można dodać je do nocnego expa. Jestem Za ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 16 Czerwca 2017 #496534 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Część tych map zostanie wgrana jak ogarnę prywatne sprawy. Następnym razem piszcie w odpowiednim temacie. Zamykam. Powód: Jest już taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 16 Czerwca 2017 #496535 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi