kRyS89 Napisano 25 Maja 2017 #495305 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Serwer:CodMod80001 Data:25.05.2017 Nick podejrzanego: Dominik STEAM_ID (komenda "amx_ip"):78.131.202.5:27005 Link do dema: http://www106.zippyshare.com/v/0UjlfN8Q/file.html Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): de_dust2002 Rodzaj wspomagacza:Podejrzane momenty:WallHack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 25 Maja 2017 #495316 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Nie liczac tego ze demko trwa krocej niz minute i nie widac na nim praktycznie nic to czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 25 Maja 2017 #495317 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 26 Maja 2017 #495325 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Gracz nie zgadza się z tą decyzją. W takim razie @kRyS89, czy posiadasz więcej dowodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 26 Maja 2017 #495328 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Dobra ja się wypowiem. Demko, które nagrałeś było za krótkie, więc pobrałem HLTV. Na początku mapy wybrał klasę "Wsparcie Ogniowe", która posiada 1/x na zabicie z MP5, RADAR (specjalnie z dużych napisałem) i 2 rakietki. Grał tą klasą przez dłuższy czas i widział was na radarze (po lewej stronie na górze). Później zmienił na klasę na "Mini Egzekutor" a wtedy grał już normalnie. Wytłumaczenie funkcji radaru: Jeśli wybierasz klasę "Wsparcie Ogniowe" to widzisz wrogów na czerwono w lewym górnym rogu (na radarze). Czerwona kropka oznacza przeciwnika na wysokości w której aktualnie się znajdujesz, coś w stylu czerwonego "T" oznacza, że wróg jest wyżej niż Ty, A czerwone "T" ale odwrócone do góry nogami oznacza, że wróg jest niżej. Częstotliwość odświeżania radaru to ok 1-1,5 sec. @Pingiel10 To jest takie coś jak UAV na CoD MW3 tylko działa gdy masz tą klasę i tylko dla Cb (na MW3 miałeś dla całej drużyny radar a tutaj tylko dla tej klasy) Myślę, że wszystko już wyjaśniłem i mogę zamknąć ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 26 Maja 2017 #495329 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi