kRyS89 Napisano 25 Maja 2017 #495318 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Serwer:CodMod 80001 Data:25.05.2017 Nick podejrzanego: Szajba STEAM_ID (komenda "amx_ip"): 94.254.160.243:32006 (IP) Link do dema: http://www104.zippyshare.com/v/oNQWoLCM/file.html Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): de_rats_garden_czs (czy coś takiego) Rodzaj wspomagacza: Soft Lub jakis cheat ( gdzie soft na codmodach jest niedozwolony iż widzi niewidzialnych ) Podejrzane momenty: cała runda najlepiej ( ewka marchewka ma tajemnice assassina gdzie nie powinnien jej widzieć z tym perkiem i tą klasą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 25 Maja 2017 #495320 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Nie jestem w stanie wylapac softa po tym demku jednak w 50:01 - to nie wiem co myslec. Byc moze jestem slepy jednak Ja to nie widze przeciwnika i przez chwilke myslalem ze to znowu jakies randomowe strzaly. @Stalco - twoj serwer wiec bierz sie tygrysie za demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 26 Maja 2017 #495326 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 z Twojego demka nic nie idzie wyciągnąć, tak samo z HLTV. Demka okropnie się zacinają na tej mapie. W takiej sytuacji gracz zostaje uniewinniony oraz mapa usunięta z serwera. Jeśli spotkasz go na innej mapie i dalej będziesz podejrzewał, że gra nieczysto to nie musisz nagrywać demka, wystarczy wrzucić link do mapy z HLTV @Pingiel10 Tobie też się okropnie ścinało? Dokończymy to na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 26 Maja 2017 #495327 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi