mafkat Napisano 28 Maja 2017 #495404 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Twój nick podczas grania: maf ;] Godzina, data zdarzenia: 20:22 28.05.2017 Mapa: aim_map_deagle Opis zdarzenia: Gram sobie elegancko z koleżanką i pisze na steam Paulinka a tu nagle banik a nawet ona go nie zna miła gra kończy się banem a przecież admina ma ona. STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:894745 link do bana: http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=4537 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 28 Maja 2017 #495405 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Admin banujący ma 24h na przedstawienie dowodów w postaci demka bądź HLTV @Pingiel10 dzisiaj nie jestem w stanie obejrzeć demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 28 Maja 2017 #495406 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Admin na przedstawienie dowodow ma 24h. Jako ze to juz druga taka sytuacja Tobie daje z automatu UB bo sie nie bede jebac z takimi nie ogarami. Juz z serwera oczywiscie wyszedl tamten ktos gdy chcialem go zlapac. Graj sobiew spokoju a Ja bede czekac na dowody. Jako ze steam wiec wrazie w nadanie bana spowrotem bedzie bulka z maslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafkat Napisano 28 Maja 2017 Autor #495407 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Spoko,rozumiem, napisal na czacie niezły trigger a ja tylko napisalem hahahahaha dobre a on swoje,i ban bodajże nie cała minuta na spec siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 28 Maja 2017 #495409 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 http://d1.hltv.org.pl/srv21633/AIMHS-1705282018-aim_map_deagle.dem.zip Od 0:30 do 4:55 wszystkie rundy, kolega w ogóle nie ginie i dostaje ode mnie bana kończąc statami 27:0 Bana dałem gdyż uważam, że gra nieczysto Nie wiem na czym dokładnia gra. Pozdrawiam. Liczę, że NAJLEPSZY CZŁONEK Z UBTEAM PINGIEL10 to oceni. ps. Poprzedniej rozpiski nie podałem gdyż HLTV nie nagrało mapy i z drugiej strony też mój błąd, że sam nie nagrałem.. Ale nic nie poradze. Teraz macie demko. A rozpisywać tu nic nie musze. 99% Jego strzałów to jakiś żart, to na pewno nie jest klar gra ;) Jak dla mnie on jest spalony ;) Nie wiem może się mylę, sami oceńcie. Demko jest trochę zlagowane, nie wiem czemu Pingiel10 sam jesteś nie ogarem... nic tylko współczuć. A jeżeli masz pretensje o to, że dałem ci bana po minucie bycia na serwerze to powiem ci tylko, że czekałem aż zrobisz coś takiego. Obserowałem Cię od kilku map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafkat Napisano 28 Maja 2017 Autor #495410 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Obejrzałem demko do stat 22/0 dla mnie nie ma mowy o żadnym aimie ;),również przejrzałem nie które akcje z 1/4x ustawieniem nawet szejków nie widzę bo klar gram. zwyczajne fragi jak dla mnie ;) Niech Pingiel looknie to demko i sprawe rozpatrzy również ;) Moim zdaniem pojęcia o grze chłopie nie masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 28 Maja 2017 #495411 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 @Dap http://d1.hltv.org.pl/srv21633/AIMHS-1705282039-3d_aim_nuke.dem.zip - bylo tam bodajze pare akcji na ktorych mogles zobaczyc flickshoty w moim wykonaniu. Jakos strasznie bardzo wedlug mojego skromengo zdania nie roznily sie od tych mafkatowych. Dla mnie czysto. Zero szarpania, trigera tam na pewno nie ma wystarczy popatrzec na reakcje oddawania strzalu po najechaniu na model. W sumie po co Ja Tobie tlumacze jak to dziala skoro jestes najlepszy w tym co robisz. Tylko co Ty tak wlasciwie robisz? Nie wnikam. Ja swoje UB Podtrzymuje jednak decyzje ostateczna pozostawiam pozostalym Ub Teamowcom. @Stalco , @Boski Z Polski , @L@M@NeR Macie ogladajcie i rozpatrujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 29 Maja 2017 #495436 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Co tu dużo mówić. Chłopak ogarnia gre z deagle. Większość fragów jest wymierzana i są to jak najbardziej czyste fragi. Po chwili grania na aim/hsie i próby robienia takowych strzałów stwierdzam ze jest to możliwe tylko trzeba nabrać wprawy w tym. Czysto UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 29 Maja 2017 #495452 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Ubt zadecydowało że: Ub. Czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 29 Maja 2017 #495453 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi