Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Czerwca 2017 #495587 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Wiek: 21 Kontakt: steam, forum, gg, fb Staż w CS'a: 5,6 lat - nie wiem dokładnie Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jakieś raczej mam Prawie rok adminka Na GunXP Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Niestety nie. Ile masz wolnego czasu?: Ciężko powiedzieć. 10h dziennie, czasami więcej lub mniej. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Nigdy Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Mało jest osób w UBT więc myślę, że moja MAŁA pomoc by się przydała. Sama czasami przeglądałam i próbowałam ocenić demka z ciekawości lub z nudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 1 Czerwca 2017 #495588 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Jestem na tak. Duży staż Dużo siedzi na forum Wiek Nie używała haxów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 1 Czerwca 2017 #495589 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Madziu TAK Jednym zdaniem... wszystkie kryteria spełnia, w dodatku jest aktywna. PS. Moim zdaniem jest juz Was dość ale czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 1 Czerwca 2017 #495590 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Na nie. - Wiek. - do kontaktu jeszcze numer tel daj to juz bedzie najlepiej (tyle napalonych chlopcow bedzie dzownic po 12 w nocy z tekstem "Ej piekna ruchne Cie ale daj mi UB" xD - Amxbans lezy. - Brak uzywania chituf. - Podanie napisane na odpierdol sie. . . . . Tak serio to na Tak. + Naucze ja tego i owego. + Na gxp maja mase odpalow wiec wie co i jak. + Staz. + Jedne miejsce jest wolne a kazdy wie ze jak tlok to latwiej mozna zamacac xD Black Wolf dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 2 Czerwca 2017 #495594 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Jaki no life 10h dziennie O.o Jestem na tak. + Wiek + Staż + Czas na forum Amxbans spokojnie ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 2 Czerwca 2017 #495599 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 NIE. Zerowa obsługa AMXBANS, zerowe doświadczenie w byciu UBTeam - admin to niedoświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 2 Czerwca 2017 #495600 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Małe tak Wiek Staż w Cs'ie Nie obsługiwałaś AMXBANS więc tutaj już obniżam a tak to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 2 Czerwca 2017 #495601 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 3 Osoby w UB Team - Moderator + opiekun UB Team - Więcej ludzi niż tego potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 3 Czerwca 2017 #495649 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Na TAK: +Ogarnie szybko (Skracanie bana itp) +Wiek +Czas poświęcony forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Czerwca 2017 #495884 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Zestaw na PW. Masz 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Czerwca 2017 #496055 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi