APPLE1899 Napisano 16 Czerwca 2017 #496452 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Mam propozycje, aby dodać nowa klasę Premium Ninja. Brakuje mi tego typu klasy na serwerze, ponieważ każdy lubi sobie w końcu polatać czasami z nożem po mapie. Niby jest klasa Extra Ninja, ale nie da sie jej kupić, wiec moze warto byłoby ja dodać. Klasa: Ninja Miałaby ona tylko nóż, 1/1 na zabicie z PPM, 2 lub 3 skoki z lekko zmniejszona grawitacja i 80% niewidzialności. Przy takich umiejętnościach nie będzie sie ona za bardzo wyróżniała, ponieważ sa dwa perki dzieki którym widzimy niewidzialnych. Myślę, ze po dodaniu wiele osób chciałoby ja kupić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 16 Czerwca 2017 #496455 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Ogólnie na NIE Ninja premium już jest. "Nowa" ninja bd miała wszystko to samo... Może oprócz grawatiki. Po co nam 2 klasy premium Ninja ? Niinja da się kupić może nie przez /sklepsms ale się da Każdy lubi polatać z kosą na mapce= Nie każdy kupi premke. Wolałbym klasę która widzi niewidzialnych (Nie ma żadnej ) @APPLE1899 Nikt nie wspomniał,że taka klasa "powstanie". A teraz niby co Reanimator lepszy ? Ja mając perk "Menty" (Grając Terminatorem XXL 1/1 awp/scout) Reanimator nie ma gry. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez PremiuMGracz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APPLE1899 Napisano 16 Czerwca 2017 Autor #496457 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 A powiem tak, kupuje ktoś ta klase Ninja co juz jest? Gram na serwerze no juz moze 3 tygodnie, ale jeszcze nie widziałem, aby gral ktoś ta klasa i wlasnie dlatego gracze jej nie kupują. Co do klasy ktora widzi niewidzialnych to byłaby to najgorsza propozycja. Jest jeden perk i chyba trzy klasy które sa niewidzialne( na dodatek można je bez problemu zobaczyć jak sie przyjrzymy) i dwa perki, które w sumie jest łatwo zdobyć, które widza niewidzialnych. I powiem tak jak będzie klasa ktora widzi niewidzialnych z perkiem scout 1/1, a gracz który wydal np. Na klase Reanimator 30zl nie będzie mial za dużych szans z ta klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 16 Czerwca 2017 #496458 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 @APPLE1899 w takich sytuacjach można wylosować (zapewne macie dużo monet) Notatki Kapitana ew. Mentosy z Coca-Cola. Resztę wypowiem się na ten temat w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Lipca 2019 #529451 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi