BarabaszeK Napisano 22 Czerwca 2017 #497002 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Nick na serwerze: BarabaszekWiek: 20Znajomość AMXX: 3/8Doświadczenie: w miare takie sobie ale wszystkiego sie mozna nauczyc (senior tom mi w tym pomoze) Staż w CS'a: 9lat z przerwamiSteamID: STEAM_0:1:33579724Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:33579724Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/BarabaszeK/79.133.192.56:27015/Kontakt: steam forum Rklamy: ss z sms do opiekunaDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo jestem w grze zawsze wtedy kiedy innych adminów nie ma ;) A senior już ma dość odbierania moich telefonów ;D Zgłaszam na u@ regularnie, staram sie pomoagac na tyle na ile pozwala mi rzeczywistosc zwyklego gracza, ale chciałbym to zmienic i móc na prawde całej ekipie tego serwera ;) +Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APPLE1899 Napisano 22 Czerwca 2017 #497003 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Jestem na Neutral - nigdy cie na serwerze nie widziałem (edit. widziałem ;) +/- forum + steam + wiek Pograj trochę i daj się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 22 Czerwca 2017 #497005 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 na TAK +Zgłasza na u@ +Wiek +Dzwoni na telefon (Dobry kontakt z graczem ) +/- Doświadczenie ale spokojnie sobie poradzi ;) +/- GT nadrobi +/- Forum nadrobi +Na longu z nim to jest gra Dobry kandydat. @Razor1 Wracasz po długim czasie i chcesz adma (PO 2 DNIACH piszesz,że wracasz, ile tutaj czasu nie spędzisz na serwerze a a ZOBACZ swoje GT) Potem się porównuj A tutaj jest normalne podanie (Tzn Kandydat, "nie chce" admina) Tylko się stara aby otrzymać stanowisko . @Reyuśka :* Można tak powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 22 Czerwca 2017 #497006 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 jestem na tak +steam +wiek -/+ GT ale nad robi +zgłasza na U@ aż czasami spokoju mi nie daje jak dzwoni xd amxx szybko się nauczy jak nie ja to bot go nauczy @Stalco -/+ forum to żaden problem da się nad robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 22 Czerwca 2017 #497013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 jestem na neutral -dziś pierwszy raz na serwie Cie widziałem -forum leży, 5 postów masz tylko, minimum to 20 -doświadczenie (ale możesz się nauczyć) +steam +wiek Pograj z nami dłużej i częściej, daj się poznać, ja dziś pierwszy raz Cie zobaczyłem. (Nawiasem mówiąc, mi też brakowało TYLKO GT i moje podanko zostało odrzucone, a tu jest tych minusów więcej ale decyzja należy do @Stalco) @EDIT. @PremiuMGracz:D do Ciebie nie pisałem, więc w adwokata się nie baw ;) z Tobą rozmowy nie mam zamiaru rozpoczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarabaszeK Napisano 22 Czerwca 2017 Autor #497014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 2 minuty temu, Razor1 napisał: Pierwszy raz mnie widzisz, a ile razy sam byłeś aktywny od Twojego ostatniego podania, dzisiaj ostatnio. 2 minuty temu, Razor1 napisał: jestem na neutral -dziś pierwszy raz na serwie Cie widziałem -forum leży, 5 postów masz tylko, minimum to 20 -doświadczenie (ale możesz się nauczyć) +steam +wiek Pograj z nami dłużej i częściej, daj się poznać, ja dziś pierwszy raz Cie zobaczyłem. (Nawiasem mówiąc, mi też brakowało TYLKO GT i moje podanko zostało odrzucone, a tu jest tych minusów więcej ale decyzja należy do @Stalco) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 22 Czerwca 2017 #497021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 na TAK +Zgłasza na u@ +Wiek +Dzwoni na telefon (Dobry kontakt z graczem ) +/- Doświadczenie ale spokojnie sobie poradzi ;) +/- GT nadrobi +/- Forum nadrobi +Na longu z nim to jest gra Dobry kandydat. kopiuj wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 22 Czerwca 2017 #497022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Neutral z bardzo dużym przechyleniem na TAK +/- GT (ten dzień w ktorym miales ponad 400min przegranych nadrabia) + zgłasza na U@ + czyżby dzwonił do seniora i kowala żeby im powiedzieć że jest osoba łamiąca regulamin na serwerze? - forum +/- steam, tyle że z obecnością na BlackList Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarabaszeK Napisano 22 Czerwca 2017 Autor #497023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 2 minuty temu, Reyuśka napisał: +/- steam, tyle że z obecnością na BlackList Steam kupiony, dopiero przy podaniu zobaczyłem ze banowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Czerwca 2017 #497024 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Dobra... @Reyuśka :*.. Zamiast edytować twoje posty to napiszę, że BL mnie nie interesuje. Po prostu mam w dupie ich decyzję i myślę, że połowa naszej sieci uważa to samo. @BarabaszeK, Twoje podanie zostało przyjęte. Na pewno sobie poradzisz Jak będzie jakiś admin na serwerze to poproś go aby Ci wytłumaczył co i jak. Ja niestety będę na serwerze dopiero w poniedziałek. W celu dopełnienia formalności, zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Lipca 2017 #497574 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi