franq Napisano 5 Lipca 2017 #497860 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Nick na serwerze: franq Wiek: 18 Znajomość AMXX: 6/8 Doświadczenie: Staż w CS'a: +-7lat SteamID: STEAM_0:1:4005328 Link do profilu na banid: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:4005328 Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/franq/79.133.192.56:27015/ Kontakt: steam lub forumDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Hm... pomyślałem czemu nie? gram juz sporo czasu na serwie aktualnie bylem po przerwie, myślę, że ktos na pewno mnie zna. Chce spróbować o admina, mam teraz sporo czasu, jestem czesto aktywy wiec troche bym zadbał na serwerze, juz mnie nudzi zglaszanie na u@ czitow bo i tak nigdy nie ma admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APPLE1899 Napisano 5 Lipca 2017 #497865 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ja jestem na Nie +/- GT nie jest jakieś zadowalające - dość rzadko Cie widzę - nie widziałem jakoś żebyś kogoś zgłaszał na u@ - 3 posty(minimum 20 ma być) - reklam też nie widzę + steam + wiek Ogólnie podanie na odwal się ;) Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 5 Lipca 2017 #497867 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ja również na NIE - samo GT jest słabiutkie, nie ma tej nawet jednej mapy przegranej (25min) - nwm czy nie masz anty flasha, na CS:GO DD2 dostałeś flasha na "twarz" - zabiłeś mnie. A potem dwa razy tak samo byłeś oślepiony to mocno mnie uszkodziłeś Nie ma co więcej pisać, powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 5 Lipca 2017 #497878 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Na NIE -musi być 20 postów na forum -nie widziałem Cię na serwerze -GT jest mizerne -reszta powodów UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 5 Lipca 2017 #497883 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 kopiuj i wklej 3 godziny temu, APPLE1899 napisał: Ja jestem na Nie +/- GT nie jest jakieś zadowalające - dość rzadko Cie widzę - nie widziałem jakoś żebyś kogoś zgłaszał na u@ - 3 posty(minimum 20 ma być) - reklam też nie widzę + steam + wiek Ogólnie podanie na odwal się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarabaszeK Napisano 5 Lipca 2017 #497916 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 kopiuj wklej Cytuj 7 godzin temu, APPLE1899 napisał: Ja jestem na Nie +/- GT nie jest jakieś zadowalające - dość rzadko Cie widzę - nie widziałem jakoś żebyś kogoś zgłaszał na u@ - 3 posty(minimum 20 ma być) - reklam też nie widzę + steam + wiek Ogólnie podanie na odwal się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 6 Lipca 2017 #497920 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja jestem na Nie +/- GT nie jest jakieś zadowalające - dość rzadko Cie widzę - nie widziałem jakoś żebyś kogoś zgłaszał na u@ - 3 posty(minimum 20 ma być) - reklam też nie widzę + steam + wiek Ogólnie podanie na odwal się ;) kopiuj wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 6 Lipca 2017 #497932 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Daj się lepiej poznać i spróbuj ponownie. P.S. Nadrób forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 6 Lipca 2017 #497937 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi