Denonee Napisano 9 Lipca 2017 #498027 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Witam użytkowników forum, post szczególnie kieruje do aquax'a. Niektórzy pamiętają pochylnie z serwera jailbreak z cs'a 1.6 stare czasy 2011 rok dużo graczy serwer full świetna zabawa, atmosfera. Z nostalgią jaką łączy mnie z pochylnia oferuję darmową pomoc a w szczególności mam na myśli serwer jailbreak'a na wersje cs'a go wszystko wykonam sam. Jestem doświadczonym technikiem sourcemoda, aktualnie prowadzę serwer dla sieci csplaczabaw codmod'a. https://cs-placzabaw.pl/forum/163-pl-plac-zabaw-cod/ jeżeli administracja nie będzie chciała jailbreaka lecz inny serwer to nie podejmę się tej pracy oferuje tylko darmową pomoc dla jaila oczywiście będę opiekował się tym serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 9 Lipca 2017 #498028 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Na nie!!!!! Tak jak napisał aragorn : zajmujcie się serwerami które są a nie dodawać nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 9 Lipca 2017 #498029 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 A ja jestem na TAK sam bym pograł na Jailu zawsze jest to jakaś rozrywka i dobrze się można przy tym bawić jak dla mnie jest to spoko pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 9 Lipca 2017 #498030 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Oczywiście na TAK + pełno rozrywki + ciągłe śmiechy i robienie sobie żartów + zawsze to rozwinięcie dla sieci + chyba coraz mniej jailów jest, więc myśle że byłoby lepiej niż z poprzednim. Gdyby ktoś chciał to moge rozpisać co by posiadał vip i svip Bo jak narazie widze rozwijające sie Multi-head a nie Pochylnie ;( I szczerze wolałbym jaila na 1.6 a nie GO, powod: malo kto z naszej sieci ma CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 9 Lipca 2017 #498031 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Nie wiem czy dobrze przeczytaliście, lecz serwer jest na Counter Strike: Global Offensive. Więc duża część graczy pochylni i tak nie pogra na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 9 Lipca 2017 #498032 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Co do jaila na GO odpada z tego wzgledu ze ci co zostali to jak widac fani 1.6 nie GO. Co do jaila na 1.6 skladalem kiedys aquaxowi pewna propozycje i coz odmowil wiec raczej watpie zeby chcial znowu jaila stawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 9 Lipca 2017 #498033 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Jeśli po za opieką zaoferujesz też jego opłatę to jest światełko w tunelu, lecz ja nie widzę potrzeby trzymania kolejnego serwera dla garstki osób :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 9 Lipca 2017 #498034 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Ale moze jak jeszcze sie powie graczom Multi Head to pewnie będzie więcej osob. Można zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Lipca 2017 #498076 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Tylko, że to nie ma co ryzykować. To wszystko kosztuje. Pieniądze i czas. Jak się nie uda, to kasa wyrzucona w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 10 Lipca 2017 #498082 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Nie, można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 11 Lipca 2017 #498085 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Zrobiłem z aquaxem podejście drugie do Jaila. Wlozylismy w to obaj czas i pieniądze, do tego wielu ludzi pomagało aktualizować regulamin, aktywnie się udzielali, a na koniec i tak nic z tego nie wyszło. Najaktywniejsi admini stwierdzili, że "to nie to samo" i poszły rezygnację, inni postanowili wykorzystywać błędy i bugowali grę i koniec została garstka dzieci, które nie znały zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 11 Lipca 2017 #498086 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi