PifPAg Napisano 22 Lipca 2017 #498504 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Nie było mnie na serwerze farcik i sativa moze. To potwierdzic bo bylem z nimi na piwie i wgl nie gralem a doja 16 bylem w.robocie @Pingiel10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 22 Lipca 2017 #498505 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Najpierw podstaw pod wzor ktory masz o tutaj ---> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Lipca 2017 #498506 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Tak jak napisał Pingiel10, podstaw pod ten wzór Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Bo bez tego będziemy stać w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPAg Napisano 22 Lipca 2017 Autor #498512 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Nick gracza : PifPAg Godzina i data zdarzenia : wczoraj i nie wiem kiedy bo nie gralem wgl wiec dokladnie nie wiem o której mi dal. Opis zdarzenia : możesz mi sam je opisac skoro nie gralem chętnie sie dowiem Steam :nie mam steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Lipca 2017 #498513 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Pisze dokładnie "STEAM_ID / IP" ale ok, wyciągniemy @Pingiel10 proszę o dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PifPAg Napisano 22 Lipca 2017 Autor #498514 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Jakie ***** dowody ty chcesz typie . ******** do końca jestes dales mi bana jak nie gralem.czy ty ***** rozumiesz czy ********* jestes co ma ci za dowody dac puszki po piwie czy butelke po wode czy może kiepy wolisz spalone . Pokaz ty mi dowod jak buguje staty wtedy jak dostalem bana a jak nie masz to ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 22 Lipca 2017 #498515 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Mam na to 12h od poprawnie napisanego odwolania. Jako ze zachowujesz sie jak zachowujesz to specjalnie dla Ciebie wstrzymam sie jak najdluzej bo i tak UbTeam bedzie musialo ocenic czy slusznie czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonOfSparda Napisano 22 Lipca 2017 #498518 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 Tak btw jeśli mogę się wtrącić. Masz premke? Więc hasło na nick też masz. Zatem jak mógłby ktoś grać na twoim nicku z twoją premką skoro jak twierdzisz ty nie grałeś? Brat, kuzyn, ciotka, matka? Wiem że nie powinienem się tu udzielać ale byłem świadkiem zdarzenia na serwerze i wyraźnie pamiętam twój nick i twoją premkę, że o innych detalach nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 23 Lipca 2017 #498532 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 http://d1.hltv.org.pl/srv21636/MW3-1707211733-de_dust2.dem.zip gz początek demka , dziękuje 1 runda stard to bug nie działa bo nie ma nic w kondycje biega jak plebs1 rakieta dead , 2 runda full speed i 1 rakieta , jeszcze na koniec ma zwiasa , na koniec zwias bo pisze /reset a na początek biegnie bez myszy bo na numerycznej rozdaje. 17:25 widać najlepiej full speeda zwias ( poprzednia runda ) rozdawanie na koniec i początek, 1 rakieta w gościa 245 hp zgon bez strzału tyle starczy.Bardzo perfidne +wcześniej w trupie, jedna rakieta na gościa 191 hp niestety hltv pokazuje max 100hp, ale 1vs1 pokazuje normalnie ile mają oboje hp. 246hp 1 tap z lvlem 100 Stop na koniec, zwias myszy w biegu na start zeby rozdac. Ps. Ocena nie jest mojego autorstwa tylko Rushera ktory jest bardziej obyty na Codach. Zyczylbym sobie zeby Stalco ocenial to jak najdluzej. Jednak moge ci juz za spoilerowac ze UB nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 23 Lipca 2017 #498543 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Wygląda na to, że ban słuszny. @PifPAg, radzę zapoznać się z regulaminami. Ban zostaje. Następnym razem jak zostaniesz przyłapany, dostaniesz dłuższego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 23 Lipca 2017 #498544 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi