Skocz do zawartości

Ban pod nieobecność

PifPAg

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie ***** dowody ty chcesz typie . ******** do końca jestes dales mi bana jak nie gralem.czy ty ***** rozumiesz czy ********* jestes co ma ci za dowody dac puszki po piwie czy butelke po wode czy może kiepy wolisz spalone . Pokaz ty mi dowod jak buguje staty wtedy jak dostalem bana a jak nie masz to ub 

Tak btw jeśli mogę się wtrącić. Masz premke? Więc hasło na nick też masz. Zatem jak mógłby ktoś grać na twoim nicku z twoją premką skoro jak twierdzisz ty nie grałeś? Brat, kuzyn, ciotka, matka?

Wiem że nie powinienem się tu udzielać ale byłem świadkiem zdarzenia na serwerze i wyraźnie pamiętam twój nick i twoją premkę, że o innych detalach nie wspomnę

http://d1.hltv.org.pl/srv21636/MW3-1707211733-de_dust2.dem.zip

gz początek demka , dziękuje 1 runda stard to bug nie działa bo nie ma nic w kondycje biega jak plebs1 rakieta dead , 2 runda full speed i 1 rakieta , jeszcze na koniec ma zwiasa , na koniec zwias bo pisze /reset a na początek biegnie bez myszy bo na numerycznej rozdaje. 17:25 widać najlepiej full speeda zwias ( poprzednia runda ) rozdawanie na koniec i początek, 1 rakieta w gościa 245 hp zgon bez strzału tyle starczy.Bardzo perfidne +wcześniej w trupie, jedna rakieta na gościa 191 hp niestety hltv pokazuje max 100hp, ale 1vs1 pokazuje normalnie ile mają oboje hp. 246hp 1 tap z lvlem 100  Stop na koniec, zwias myszy w biegu na start zeby rozdac.

Ps. Ocena nie jest mojego autorstwa tylko Rushera ktory jest bardziej obyty na Codach. Zyczylbym sobie zeby Stalco ocenial to jak najdluzej. Jednak moge ci juz za spoilerowac ze UB nie bedzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...