CristalMagic:D Napisano 1 Grudnia 2017 #503201 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Nazywam się Szymon mam 19 lat pochodzę z Jarocina, ale to już niebawem się zmieni bo od następnego tygodnia już będę mieszkał w pięknym mieście jakim jest właśnie Poznań. Jestem osobą miłą, sympatyczną, mam poczucie humoru oczywiście w pozytywnym znaczeniu, a co najważniejsze to jestem osobą tolerancyjną. Moim hobby jest taekwondo uczęszczam tam dopiero rok, ale już widzę swoje postępy jakie zrobiłem przez ten mały okres czasu. Moim drugim hobby jest boks chodzę na ten sport już praktycznie od małego i nigdy on mi się nie znudzi. Moje zainteresowania są to oczywiście gry, ale oprócz tego lubię piłkę nożną, siatkówkę, ręczną oraz tenis stołowy jak i ziemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 1 Grudnia 2017 #503203 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witamy edit: chciałem zapraszać na procod ale widzę że już sam tutaj trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 1 Grudnia 2017 #503204 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Aaa xD to ty botku:D Witamy oficjalnie na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 1 Grudnia 2017 #503216 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Siemasz ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Grudnia 2017 #503219 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 1 Grudnia 2017 #503220 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Siema , zawitaj też na inne serwery. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 1 Grudnia 2017 #503224 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 2 Grudnia 2017 #503256 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 19 Grudnia 2017 #503767 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi