ShiawaseXd Napisano 8 Grudnia 2017 #503484 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Nick na serwerze: ShiawaseWiek: 18 Znajomość AMXX: 6/10Doświadczenie: Miałem już admina na innych sieciach ale wszystkie poupadały Staż w CS'a: Będzie już około 9latSteamID: STEAM_0:0:233039794Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:233039794Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Shiawase/79.133.192.56:27015/Kontakt: Steam,GG 62121911Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? Grałem tutaj przez dobre 2/3 lata ostatnio mialem kilka miesięcy przerwy poniewaz nie mialem czasu na gre bo miałem duzo roboty i nauki od dwoch tygodni pojawiam sie minimum raz/dwa razy dziennie i gram w tygodniu 1-2h a w weekendy gram po 3-4h myślę ze jestem godną zaufania osobą prosze o próbę dania mi szansy a napewno nie zawiodę . I zawsze kiedy potrzeba admina na serwerze go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 8 Grudnia 2017 #503485 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Jestem na :tak +nigdy nie za duzo +wiek +steam +amxx +doświadczenie +zglasza na u@ +da sie porozmawiac ShiawaseXd dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 9 Grudnia 2017 #503499 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jestem na tak: +wiek +steam +amxx +doświadczenie +zglasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 9 Grudnia 2017 #503501 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 No niech będzie to TAK + wiek + doświadczenie + zgłasza na u@ i steam + staż 9 lat? wtf? ShiawaseXd dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CristalMagic:D Napisano 9 Grudnia 2017 #503509 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jestem definitywnie na tak : + Wiek tego młodego człowieka mówi sam za siebie. W ogóle powiem wam, że jak na ten wiek jest bardzo dojrzały i nie wdaje się w zbędne konflikty i nie piszę skargi na administratora za jedną drobną i mało widoczną wpadkę. + Widać, że jest nałogowym graczem bo przygoda z Counter Strikem rozpoczęła się już w wieku 9 lat i widać, że ma dużą wiedzę na temat danej gry. + Widać go na serwerze, że jest aktywny i się udziela systematycznie na u@. Wszystkie jego zgłaszane info na czacie jest zawsze trafione. + Posiadam Steam, a wiadomo, że administrator ma obowiązek posiadać konto z wykupionym na nim Counter Strikiem. Służy on do szybkiego komunikowania się z resztą osób. + Jest osobą z którą można porozmawiać swobodnie bez żadnych konfliktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarabaszeK Napisano 10 Grudnia 2017 #503536 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 No niech będzie to TAK + wiek + doświadczenie + zgłasza na u@ i steam + s taż 9 lat? wtf? 22 godziny temu, CristalMagic:D napisał: + Wiek tego młodego człowieka mówi sam za siebie. W ogóle powiem wam, że jak na ten wiek jest bardzo dojrzały i nie wdaje się w zbędne konflikty i nie piszę skargi na administratora za jedną drobną i mało widoczną wpadkę. Widzę, że masz jakiś uraz. Wątek został zamknięty przez @Black Wolf. Dyskusji nie będe tutaj kontynuował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyokushin* Napisano 11 Grudnia 2017 #503558 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Jestem zdecydowanie na Tak:) + Steam +wiek +Aktywny +Pomocny +Jest Ogarniety gra z nim to sama przyjemność:) + Przestrzega regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 11 Grudnia 2017 #503586 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 11 Grudnia 2017 #503587 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi