Mr.X Napisano 24 Stycznia 2018 #505493 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Nick na serwerze: Mr.X Wiek: 29 Znajomość AMXX (0/8): 6/7 Doświadczenie: co do grania mam duże doświadczenie gram często po parę godzin dziennie Staż w CS'a: około 12/13 lat SteamID: STEAM_0:0:214889403 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:214889403 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Mr.X/80.72.37.10:27035/ Kontakt: steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Hmmm Będę częstym graczem na serwerze gram w takich godzinach kiedy nie ma adminów i myślę że bym mógł wam pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Stycznia 2018 #505500 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Wszystko na + tylko nie przypominam sobie żebyś miał steama Ok Edit: + wiek + steam + aktywność + zgłasza i pisze zawsze do mnie jak potrzeba admina na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 24 Stycznia 2018 Autor #505501 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Teraz, Madziaa<3 napisał: Wszystko na + tylko nie przypominam sobie żebyś miał steama bo czekałem na odzyskanie go i wczoraj odzyskałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 24 Stycznia 2018 #505506 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Jak dla mnie + są, ale 3 dni wedlug gt jestes z Nami. A z wczesniej Cie nie pamietam. Mysle, że poki co, to za malo. Na ta chwile male nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 2 Lutego 2018 #505999 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Hmmm... na serwerze widziałem Cię parę razy. Steam jest, doświadczenie jakieś posiadasz, wiek też na + , ale na ten moment to ode mnie póki co na NIE. Pograj dłużej trochę, daj się poznać bardziej na serwerze, a wtedy być może zmienię zdanie i będę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 3 Lutego 2018 #506111 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Hmm .. w sumie nie wiele mogę napisać o Tobie + wiek + steam +/- GT -dobrze ale nie stabilnie Co do doświadczenia które napisałeś to chodziło o bycie adminem w przeszłości (nie napisałeś o nim a mimo to piszesz że masz amx 6/7), samo granie w csa nie podchodzi pod ten punkt a pod staż lub aktywność (GT w tym przypadku ten konkretny server). Twoja aktywność pokazuje ostatnie 13 dni z dobrą ilością godzin, grasz może na innym nicku? Bo wydaje mi się że już Cię pare razy widziałem ale to było wcześniej niż te 13 dni a 30dniowe GT nie pokazuje tego. Więc albo miałeś przerwę albo modyfikowałeś lekko swój nick. Narazie neutal, utrzymaj aktywność i pograj trochę dłużej to będę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuserowiecQ Napisano 4 Lutego 2018 #506162 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Tak +Wiek +Steam +Pomocny +Dobrze strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Lutego 2018 #506320 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Skontaktuj się ze mną na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Lutego 2018 #506321 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 19 Lutego 2018 #506981 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi