Aragorn Napisano 2 Lutego 2018 #506003 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 W komentarzach możecie uzasadnić swój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 2 Lutego 2018 #506008 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Hej, @Aragorn, tak z ciekawości, czemu siebie nie umieszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Lutego 2018 Autor #506020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Hej ;) Nie daję siebie, bo jestem opiekunem i organizatorem konkursu. Możliwość przyznania sobie nagrody jest dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Lutego 2018 #506024 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Oddaję głos na Madzię, ponieważ odwala całą robotę nie tylko na serwerze, gdzie i tak niewiele się dzieje, jak i również dlatego, że głównie sama ogarnia całe UBT. PS: @Aragorn Proponuję przyjrzeć się aktywności wszystkich adminów wymienionych w tabeli, zarówno w AMXBans jak i przy GT. Wiele z tych pozycji nie pojawiło się choć raz na serwerze w przeciągu ostatnich 30 dni. Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Lutego 2018 Autor #506034 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Wiem. Miałem to teraz zrobić, ale przeprowadzka i brak internetu. Zobaczę jak mi będzie lapek hulał na necie z fona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 4 Lutego 2018 #506168 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Niech bedzie Luczko, mial chwilowa przerwe ostatnio, ale jednak jest bardzo czesto na serwerze i pilnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 4 Lutego 2018 #506171 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Miałem lekki dylemat ale jednak zagłosowałem na Madzię. Niezła aktywność, można na nią liczyć nawet mimo faktu że ma swoje obowiązki inne choć w sumie tego nie koniecznie muszę brać pod uwagę gdyż na inne stanowiska na forum angażujemy się na własną odpowiedzialność kosztem chociażby adminowania. Rzeczywiście miałem bodajże 12 dni przerwy a to dużo w skali miesiąca, urlop przede wszystkim który zgłaszałem a później pare dni po pracy gdzie nie zawsze miałem ochoty pograć. Zeratul ma rację, od czasu do czasu trzeba zrobić porządek bo 3 delikwentów ewidentnie zapomniało o adminie i nie zgłaszało chyba tego (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendaPowraca Napisano 4 Lutego 2018 #506174 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Oddam głos na wredna Madzie bo dobre obiadki gotuje ^^ i wgl miła jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lutego 2018 Autor #506198 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Adminem miesiąca zostaje Madziaa<3. Gratulacje! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Lutego 2018 Autor #506199 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi