Moderator Mumin. Napisano 6 Lutego 2018 Donator UB Team #506293 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Zawsze mnie ciekawiło, który z użytkowników naszego forum mieszka najbliżej mojego miejsca zamieszkania, więc po chwili myślenia wpadłem na pomysł, aby dodać coś takiego jak "mapę graczy". Będzie ona ukazywała gdzie mieszka dany użytkownik forum. Żeby coś takiego sprawdzić to np. będzie jakaś zakładka, w którą trzeba będzie wejść, albo po wejściu w profil na przykład pod ostatnimi wizytami. Czarny10 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 6 Lutego 2018 #506295 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Spotkałem sie z taką mapa tutaj chociazby: http://www.mojawyspa.co.uk/mapa nie wiem czy imożna przerobić to np pod tą sieć, lub może istnieją podobne strony tego typu, dla mnie ciekawy bajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 6 Lutego 2018 #506308 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Nie bo NIE. Dużo pracy itd:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Lutego 2018 #506314 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Mógłbym takie coś zrobić, lecz było by to przez stronę google, na której ktoś (ja, lub ktoś jeszcze kogo bym dodał do edycji) musiałby dodawać znaczniki na mapie lecz osoby które chciałby by sie znaleźć na tej mapie musiały by wysłać mi adres zamieszkania np miejscowość, ulicę Mój znacznik nie ma na chwilę obecna prawdziwego położenia, dlatego nie upubliczniam na chwilę obecną linku, jak ktoś by wysłał mi na PW adresy to bym poustawiał pare osób i wtedy bym upublicznił link do mapy. //Edit: @Aragorn Już zaznaczyłem ^^ Mumin., Boski Z Polski i Aragorn dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post Aragorn Napisano 6 Lutego 2018 Donator #506319 Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Już widzę jak znajdziecie na mapie moje Minas Tirith ;) @edit @L@M@NeR idealnie Black Wolf, TheGodAvooo., ShiawaseXd i 2 innych dodali reakcje 3 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 25 Marca 2018 #509340 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ogarnięte. Zapraszam do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 25 Marca 2018 #509341 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi