Frederick Napisano 29 Kwietnia 2018 #511418 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Twój nick podczas grania: KutasDoZiemiJajaDoKolan Godzina, data zdarzenia: 28.04.2018 - 22:50:38 Mapa: brak z tego względu, że ban został nałożony wówczas wtedy kiedy mnie nie było na serwerze. Jak się nie mylę to na steamid Opis zdarzenia: Napiszę to co napisałem na prywatnej wiadomości do @BlackWolfa. Dowiedziałem się od Administratora j4k s!3 gr4. Mam do Ciebie sprawę bo jak zauważyłem dostałem od Ciebie bana za to, ze niby jestem CristalMagic, a to jest kompletna bzdura dlatego, że chyba można sprawdzić po IP, że to nie ja jestem. Na allegro kupiłem od niego konto steam bo było w przystępnej cenie, a nie wiedziałem o haczyku jaki się kryje za tym. Na allegro miał nazwę CristalPL to by się zgadzało i to chyba ta osoba tak zrobiła, a ja jestem innym człowiekiem nie znam tamtej osoby. jestem chyba drugim właścicielem tego konta. Poprzedni właściciel to CristalMagic. Możesz przecież sprawdzić po IP bo sam już nie wiem o co chodzi naprawdę. STEAM_ID / IP: 76561198326643317 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Kwietnia 2018 #511449 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 @Black Wolf oznaczam, bo wyżej oznaczył kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Kwietnia 2018 #511474 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 IP niestety można zmienić. Wyślij mi na PW dowód zakupu tego konta, bo na pewno otrzymałeś mailem potwierdzenie zakupu. Wtedy podejmiemy dalsze kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Kwietnia 2018 #511481 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 W związku z założeniem 2 konta powinien być 2 ban. Sytuacja wynikła taka a nie inna i nic za bardzo nie da się tym zrobić. Ogólnie wygląda to tak. To są 2 inne osoby. Osobiście to sprawdziłem. W ciągu 10 minut oba konta zostaną połączone. Dodatkowo otrzymujesz UB. Dostaniesz swoją szansę mino że ban miał zostać. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Kwietnia 2018 #511482 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi