.:TPS:. Napisano 15 Maja 2018 #512388 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Witam, Chciałbym żebyście ocenili moje prace nad tłami na pulpit komputera lub czegoś innego . Prosił bym o oceny od 1 do 10 1. 2. 3. 4. 5. 6. Proszę o Rozsądne oceny. Pozdrawiam .:TPS:. Multi-Head i Iga ツ dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 16 Maja 2018 #512402 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Według mnie twoje prace są fenomenalne Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Multi-Head Napisano 18 Maja 2018 #512541 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Jak dla mnie to ty pownieneś ty już tu być grafikiem nie wiem czemu jeszcze podania nie napisałeś Jak byś mógł to byś mi mógł zrobić Avatar??? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 18 Maja 2018 #512547 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 3,4 nawet fajne 5ok bez tego jaja bo psuje efekt. Przy 1szym te kolory gandzi są wg mnie zbyt intensywne w stosunku do reszty i nie komponuje się to ok. 2gie ok a w 6stym mi ten różowo czerwony nie pasuje chodź sam efekt spoko Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iga ツ Napisano 20 Maja 2018 #512671 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Bardzo ładne prace. W jakim programie je robisz? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 20 Maja 2018 Autor #512684 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Adobe Photoshop CS 6 jak coś posiadam instalke ps'a jak by ktoś chciał Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iga ツ Napisano 20 Maja 2018 #512685 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Jak możesz to podeślij mi na pw instalke Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 22 Maja 2018 #512852 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 2/10, sorry ale jak dla mnie to zaprezentowałeś wielką beznadzieję. Na wstępie zaznaczę że nie hejtuję ani nic z tych rzeczy, jedynie zachęcam do zwracania uwagi na szczegóły oraz do wprowadzania różnego typu poprawek. Nakładając różne warstwy na siebie zwracaj szczególną uwagę na kolorystykę, tworzące się barwy, mocny kontrast itd. bo na kilku z prac efekt końcowy jest co najmniej paskudny. Przed zaakceptowaniem nałożonych na siebie warstw staraj się manipulować natężeniem kolorów aby wszystko wyszło stonowane i nieco lepiej dopasowane. Przy nakładaniu warstw warto też pomijać niektóre elementy tak jak np. twarz kobiety z drugiej fotki. Gwiazdy na twarzy? piegi? Stanowcze nie dla takiego niedopatrzenia. Ze wszystkich zaprezentowanych prac jedynie numer 3 jest w miarę dopuszczalna, a najgorzej moim zdaniem prezentuje się 5 która strasznie razi po oczach i ma kilka zbędnych elementów które psują jedynie efekt końcowy. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 22 Maja 2018 Autor #512853 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Po Pierwsze, chciałem takie popierdolone Grafiki robić bo takie mi się podobają a i dzięki za tą opinię również Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 12 Czerwca 2018 #514319 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 jak dla mnie to 6/10 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
⚙Vexel⚙ Napisano 8 Lipca 2018 #515902 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Takie na luzie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skasowany Napisano 17 Grudnia 2019 #533847 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Nawet spoko takie 6/10 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi