Rey Napisano 16 Maja 2018 Użytkownik #512450 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Pisze w sprawie nowo dodanej klasy Napierdalacz; - nie ma tego p90 co jest w opisie - ta cała kula zadaje zbyt malo obrazen bo zadaje po 4hp, jak dla mnie powinna na poczatek zadawac po 500 (zeby miec wgl jakąś szanse zabicia przeciwnika) i potem powinny obrażenia sie zwiększać z levelem - jak będzie już to p90 to dodać z niego jakieś 1/15 albo coś, bo jak te 4 pociski nie zadziałają (nikogo nie zabiją) to już potem możemy wpisać kill w konsoli albo afczyć bo niczym innym nie zabijemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 16 Maja 2018 #512453 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 p90 to ten karabin co wyrzuca te kule kule sa takie jakie sa bo stalco nie miał juz chyba czasu i dał taki dmg bo wcześniej zadawała 1 po 6k z lasera na 1sek co wychodziło ze 40k hp leciało w ciągu chwili tam jest pistolet chyba 1/5? Ta klasa pewnie bedzie ogarnieta, ale stalco na urlopie wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 18 Maja 2018 #512559 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Tak, ta klasa zostanie zmieniona wraz z nazwą. Na czas mojej nieobecności, chciałem ją wyłączyć, ale zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Lipca 2019 #529443 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi