Popularny post wQ. Napisano 18 Maja 2018 #512578 Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Siemanko, wychodzę z propozycją, która może zmienić to forum. Składam prośbę o permanentne zbanowanie użytkownika Czarny10 na forum jak i na serwerze ze względu na jego zachowanie, po którym widać, że ma braki w życiu społeczeństwie, w rozmowie z innymi, w rozumowaniu na poziomie chociaż przeciętnym. Wielokrotnie udowadniał swoim zachowaniem i tekstami (typu "a pobili byście mi tatę?"), że w ośrodkach dla osób, które mają problem z głową, jest internet, lecz niestety, wychowawcy (czy lekarze, nie mam pojęcia jak to działa w takiej placówce) nie pilnują zbytnio swoich pacjentów i dzięki temu mamy takie zachowanie owego użytkownika, które prowokuje wielu innych użytkowników tym, co piszę. Myślę przyszłościowo i dlatego chciałbym się pozbyć tych osób, przez które na SB, na czas kiedy ta osoba przebywa na forum, powstaje jeden wielki burdel, spam oraz wiele osób staję się z powodu tej osoby agresywniejsze (co nie @Area?) . Skoro większość użytkowników uważa dokładnie to samo lub podobnie to chyba coś musi być na rzeczy. Pozdrawiam oraz zapraszam do wyrażenia swoich opinii i sugestii na ten temat. Ponczeg :v, Ponczeg :3, Mumin. i 2 innych dodali reakcje 5 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny10 Napisano 18 Maja 2018 #512582 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Dobra dajcie mi chociaż ostatnią szansę zamienię się macie rację więc przepraszam a już nic się nie odezwę głupiego obiecuje to wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2018 #512592 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Jestem aby dać mu ostatnią szanse Bo każdy ma swją kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 19 Maja 2018 #512593 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 1 godzinę temu, Plaga napisał: Jestem aby dać mu ostatnią szanse Bo każdy ma swją kulture Uwierz że ignorowanie tego i mutowanie go, po czym odblokowanie "tylko" na czat, to była jedna z wielu szans którą dostał. Jestem z @wQ., to ciągnie się za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 19 Maja 2018 #512594 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Nie rozumiem w czym masz problem, jeśli spamuje czy zachowuje się nieodpowiednio to można go bloknac na czatboxie, to samo na serwerach pochylni. Skoro niektórzy użytkownicy tutaj mimo, że wiedza jaki jest a i tak dadzą się prowokować czy odpisuja mu jednocześnie sami to napędzajac, to prezentuja nie wiele wyższy poziom od niego. A poza tym jak zbanowanie jednego użytkownika może zmienic forum? Będzie mniej bzdur do czytania to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Maja 2018 #512601 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Ja mam następującą propozycję. Temat zamknąć, a całą sprawę dać do przedyskutowania czerwonym. @wQ. nie Tobie, ani nie nam decydować o tym, kto i za co powinien być zbanowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2018 #512608 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Oj dobra banować skurwensyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 19 Maja 2018 Autor #512609 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 5 godzin temu, Dziadunio napisał: Ja mam następującą propozycję. Temat zamknąć, a całą sprawę dać do przedyskutowania czerwonym. @wQ. nie Tobie, ani nie nam decydować o tym, kto i za co powinien być zbanowanym. To już Ciebie informuje ze to był pomysł jednego z czerwonych, bo chciał poznać opinie ludzi z forum, którzy więcej przesiadują na forum i „żyją na nim” i widza w większości jak kto i gdzie się zachowuje a nie sami czerwoni, ale zamiast pisać z sensem to piszesz jakieś głupoty i nie na temat meh. Wiesz jakby wyglądała ta rozmowa? Przedstawię Ci ja Jeden z czerwonych -ludzie narzekają na jednego użytkownika, o nicku Czarny10 pozostali czerwoni „kto to kurwa czarny10?” 6 godzin temu, Luczko napisał: Nie rozumiem w czym masz problem, jeśli spamuje czy zachowuje się nieodpowiednio to można go bloknac na czatboxie, to samo na serwerach pochylni. Skoro niektórzy użytkownicy tutaj mimo, że wiedza jaki jest a i tak dadzą się prowokować czy odpisuja mu jednocześnie sami to napędzajac, to prezentuja nie wiele wyższy poziom od niego. A poza tym jak zbanowanie jednego użytkownika może zmienic forum? Będzie mniej bzdur do czytania to wszystko. Czyli według Ciebie, mniejsza ilość bzdur na forum to nic? No skoro jest możliwość by ogarnąć takie coś, ze nikt nie będzie prowokować, „poziom” się podniesie, to chyba warto to wykorzystać? Edit @Dziadunio Nie będę Ci się tłumaczył ze wszystkiego, co to za różnica kto założył temat? W ogóle temat poruszany tutaj nie dotyczy czyj to ponysl i kto założył trmat i dlaczego, tylko o użytkowniku Czarny10, skoro nie masz nic do dodania na jego temat to po co w ogóle coś zaczynasz pisać? Po dalsze dyskusje niezwiązane z ww uzytkownikiem zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 19 Maja 2018 #512610 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Zbanować go na forum jak i serwerach ten osobnik ma problemy z głowa powinni go zamknąć na oddziale zamkniętym szpitala psychiatrycznego obiecuje poprawę a za jakiś czas robi to samo i tak w kolko Macieja ale to co ostatnio odjebał to ludzkie pojecie przechodzi jak można być takim cenzura ja bym na miejscu czerwonych się nie zastanawiał tylko od razu bana nałożył Pozdrawiam BloodyAlien aka Magik ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 19 Maja 2018 #512612 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 1 godzinę temu, wQ. napisał: To już Ciebie informuje ze to był pomysł jednego z czerwonych, bo chciał poznać opinie ludzi z forum, którzy więcej przesiadują na forum i „żyją na nim” i widza w większości jak kto i gdzie się zachowuje a nie sami czerwoni Skoro to był pomysł czerwonych, to czemu sami nie napisali takiego tematu, tylko wybierają murzyna do roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2018 #512616 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Jebać dziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 19 Maja 2018 #512620 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Moim zdaniem trzeba go zbanować gdyż jego zachowanie spada na gorsze i nie ważne ile razy mu się powie nie to ten dalej robi to samo. A ty @Plaga nie wyzywaj typa to nie jest temat do tego jeżeli nie znasz regulaminu zachęcam cie do zapoznania cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 19 Maja 2018 #512629 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 8 godzin temu, Luczko napisał: Nie rozumiem w czym masz problem, jeśli spamuje czy zachowuje się nieodpowiednio to można go bloknac na czatboxie, to samo na serwerach pochylni. Skoro niektórzy użytkownicy tutaj mimo, że wiedza jaki jest a i tak dadzą się prowokować czy odpisuja mu jednocześnie sami to napędzajac, to prezentuja nie wiele wyższy poziom od niego. A poza tym jak zbanowanie jednego użytkownika może zmienic forum? Będzie mniej bzdur do czytania to wszystko. Zgadzam się z Luczko. Bardzo dobrze to podkreślił. To co czarny zrobi źle to dać mu bana na odpowiedni czas i się skończy. A nie że pozwalacie mu na rozkręcanie spiny na SB. Gdyby nikt nie zwracał na niego uwagi to by tyle haosu nie było a ta dajecie się podpuszczać jak małe dzieci. Zbanujcie za kazdą rzecz na bieżąco i będziecie mieć spokój. Pozdro To ja lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 19 Maja 2018 #512640 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 On was obraża na innych sieciach/serwerach, więc WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 19 Maja 2018 #512641 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Nie będe sie rozpisywał, bo rzecz jest jasna. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 19 Maja 2018 #512654 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 kiedy dostanie bana czarny10 ? Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iga ツ Napisano 20 Maja 2018 #512670 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Wiecie dla mnie można dać każdemu szanse, ale to co ja widzę to raczej trzeba zbanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 20 Maja 2018 #512756 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Według mnie zablokowanie mu dostępu do serwerów jak i forum będzie chyba dobrym rozwiązaniem sprawy. Dostawał tyle szans i mówił, że się poprawi, a jak wszyscy wiemy jego słowa były tak puste. W ogóle jeśli osoba mówi takie rzeczy to naprawdę chyba coś jest u niego nie tak, albo ma jakieś braki w swoim życiu, albo po prostu nie rozumie co mówi i myśli, że to jest dobre. Dla dobra serwera najlepiej delikwenta zbanować bo nie wiadomo co jeszcze wpadnie mu do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Maja 2018 #512760 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Gracz otrzymuję blokadę na Chatboxa do odwołania. Bana na forum nie otrzyma. Tyle w temacie. Zamek. Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Maja 2018 #512761 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi