Madziaa<3 Napisano 12 Czerwca 2018 Dziewczyna #514420 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Jak lubisz spędzać wolny czas w domu? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 12 Czerwca 2018 #514421 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Obejrzeć Jakiś fajny film z moją dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 12 Czerwca 2018 Dziewczyna Autor #514422 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Gram w gry lub filmy oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 12 Czerwca 2018 Donator UB Team #514425 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Oglądam filmiki na yt, słucham muzyki, oglądam filmy, gram w gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 12 Czerwca 2018 #514428 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Do tej pory spędzałem sporą część wolnego czasu przed komputerem, cs, facebook, youtube i te sprawy ale obecnie już nie czerpię przyjemności z wcześniej wymienionych rzeczy, nudzę się wręcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 13 Czerwca 2018 #514443 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 6 godzin temu, Luczko napisał: Do tej pory spędzałem sporą część wolnego czasu przed komputerem, cs, facebook, youtube i te sprawy ale obecnie już nie czerpię przyjemności z wcześniej wymienionych rzeczy, nudzę się wręcz Luczko to się nazywa dorosłość, dojrzałeś. W takim jezyku gracza wskoczyłeś na wyższy level, etap Co do pytania, jak najbardziej spędzanie czasu z moją narzeczoną na przeróżne sposoby. Od wspólnego sprzątania mieszkania , po siedzenie na kanapie i odpoczywanie. W sumie wszystko razem robimy kiedyś też tylko cs fb i net. I czesto mi się nudziło. Od czasu gdy Ją poznałem, jeszcze ani razu nie użyłem słowa "nudzi mi się" ;) Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 13 Czerwca 2018 Premium #514445 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Jako, że na ninji, która wygrałem nie były zrobione misję, to nikt za mnie ich nie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 13 Czerwca 2018 Premium #514448 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Grając w gry i oglądając filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 13 Czerwca 2018 #514457 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Granie w gry, sprzątanie, gotowanie dla dziadków, siedzenie na toalecie, masturbacja. Co ciekawe, wszystko robię razem z moją dziewczyną :3 Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 13 Czerwca 2018 #514458 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Nie lubię spędzać wolnego czasu w domu Co prawda czasami w coś zagram, czasami odpalę jakiś stream ale to tylko ze względu na kontakt ze znajomymi z którymi widzę się raz na dłuuuugiii czas ...a tak to zdecydowanie wolę wyjść na miasto, spotkać się z ludźmi ale przede wszystkim na pierwszym miejscu zawsze stawiam bieganie z pieskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi