Luczko Napisano 13 Czerwca 2018 #514481 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Chciałbym poruszyć niezwykle ważną kwestię która jest dla mnie nielogiczna ale jakoś dzis mnie natchnęło żeby o tym wspomnieć. Otóż jest w regulaminie odwołań punkt który mówi: Cytuj 3. Czas dla admina na wypowiedź w temacie to 12h. Jeżeli admin nie wypowie się w regulaminowym czasie, to gracz dostaje UB, a admin ostrzeżenie. Uważam że jest to bardzo niewygodny czas dla admina na przedstawienie dowodów. Już pomijam fakt że i tak admini tych ostrzeżeń nie otrzymują ale: Nawet zakładając że punkt mówi wprost o "wypowiedzeniu się" a nie od razu przestawieniu swojej rozpiski to i tak jest to bardzo krótki czas, gdyż przykładowo gracz który dostaje bana powiedzmy w godzinach 18-22 i admin kończy grę i idzie spać czy nie zagląda już na forum w tym dniu, ma czas licząc dokładnie do 6-10 rano na jakąkolwiek odpowiedź. Jak dobrze wiemy nie każdy z adminów sprawdza forum o każdej porze dnia i nocy a szczególnie z rana na pewno wielu tego nie robi tylko idzie do pracy. Jest to taki martwy punkt w ciągu dnia gdzie dużą część czasu przesypiamy i bardzo niewiele nam zostaje na ewentualne wejście na forum i odpowiedź. Zwiększenie limitu czasu na 24h daje już dużo większy zapas i nie jest to specjalnie krzywdzące dla osoby zbanowanej jeśli jej zalezy na dalszej grze a ma sensowne podstawy na to aby być odbanowanym. @Aragorn myślę że jesteś z niewielu osób które mogą zadecydować o tej zmianie. Chociaż kulturalne wypowiedzi innych są mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 13 Czerwca 2018 #514485 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Temat wiele razy wałkowany, ale tak poza tym to jest martwy punkt w regulaminie - znajdź mi w ciągu ostatnich 3 miesiecy temat, który został zamknięty równo po 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 13 Czerwca 2018 #514494 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 I tak zawsze braliśmy pod uwagę to, że np w nocy się śpi, albo w ciągu dnia jest się w szkole/pracy. Czas zostaje wydłużony do 24h. Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 13 Czerwca 2018 #514495 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi