Madziaa<3 Napisano 3 Lipca 2018 Dziewczyna #515628 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 European Parliament Internet Censorship ACT (ACTA 2.0.) - Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Uwaga! W tym temacie możecie dyskutować ile chcecie! Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 3 Lipca 2018 #515629 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Nie dla ACTA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 3 Lipca 2018 Donator UB Team #515633 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Najlepiej zablokować obrazki w internecie, żeby nie moża było śmiać się z takich własnie decyzji UE. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartuś♥ Napisano 3 Lipca 2018 #515634 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 [Komentarz został zablokowany przez UE] A tak serio to UE trochę przesadziła co do tego "ACTA 2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 3 Lipca 2018 #515638 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Ja bym nie chciał żeby ta ustawa weszła, ale i tak unia nic nam nie zrobi, najpierw chyba nasz rząd by się musiał na to zgodzić, ale zbytnio się na tym nie znam i mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 4 Lipca 2018 Premium #515643 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Nie będzie jakiś dep sprawdzal jakie pordnoel oglądam, szanujmy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 4 Lipca 2018 Dziewczyna Autor #515645 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 [Komentarz został zablokowany przez UE] STOP ACTA! W głowach się im poprzewracało, szukają jak z ludzi kasę tylko wyciągnąć. [Komentarz został zablokowany przez UE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 4 Lipca 2018 #515646 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Niech spier**** na beton ^^ haha . Nudzi się im i wymyślają jakieś głupoty, lepiej za robote by się wzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Lipca 2018 Użytkownik #515658 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Moim zdaniem poj3bało ich totalnie... Ograniczają internet, który nie jest ich -.- Niedługo pewnie zrobią z całej UE jedno państwo... bo już nie mają co wymyślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 4 Lipca 2018 #515669 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Szczerze? Śmiać mi się chce z tej całej masy "baitów" na necie i z tego siania paniki jak nie wiem co. Na YT i Twitchu pojawiało się pełno materiałów odnoście kwestii praw autorskich i płacenia za filmy, a prawda jest taka, że my jako użytkownicy nic nie będziemy musieli płacić ponieważ wykupienie licencji na wstawianie materiałów linków itp. leży w obowiązku portali z których korzystamy. Wiadomo, ucierpią na tym jakieś mniejsze wydawnictwa itp. ale jakby nie patrzeć to ponad 90% przekręca fakty zwłaszcza odnoście tych 2 najbardziej kontrowersyjnych art. 11 i 13. Wiadomo, można było skonstruować je w nieco bardziej przyjazny sposób ale aż takiej wielkiej tragedii nie ma. Mało tego, po dokładnym przeanalizowaniu całej ustawy mogę nawet stwierdzić, że z wielu art. jestem jak najbardziej zadowolony bo w końcu osoby kradnące czyjeś prace nie będę totalnie bezkarne, a mi jako grafikowi jest to całkiem na rękę TL:DR - przed masą hejtu polecam zapoznanie się z całym materiałem na stronie europarlamentu, a nie tym że ktoś hejtował ustawę na yt mimo kompletnego braku wiedzy na jej temat edit: Doszły mnie słuchy że podobno w ACTA 3.0 ma być battle royale! O_o szok! [Zobacz jak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton. Napisano 4 Lipca 2018 #515672 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Poj3bało ich na 1000% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 4 Lipca 2018 Premium #515688 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Wyjebane bo mieszkam w Anglii xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Lipca 2018 #515702 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Obejrzeć, zrozumieć i wyciągnąć własne wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi