Kaniorek Napisano 8 Lipca 2018 #515894 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Oto moje przerobione ss. Jeśli się spodobały moje prace zachęcam do oceniania! TryAgaiN dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
⚙Vexel⚙ Napisano 8 Lipca 2018 #515900 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Nie no fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 12 Lipca 2018 #516123 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Właśnie dzięki znajomemu dotarło do mnie info że kradniesz prace i wcale ich nie przerabiasz tylko zmieniasz jedynie kolor/natężenie barwy.. psujesz coś co było dobre, a tak raczej nie powinno się robić zwłaszcza że prace z ludzikami są dostępne poprzez patreon gdzie są objęte prawami autorskimi. Dla zainteresowanych tutaj jest osoba która wykonała te wszystkie rysunki: https://steamcommunity.com/id/okeyush ..oj nie ładnie, nie ładnie. Ponczeg :3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Lipca 2018 #516130 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Nie tolerujemy tutaj złodziejstwa. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Lipca 2018 #516131 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi