Kaniorek Napisano 10 Lipca 2018 #515978 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Jakiego programu graficznego używasz? Photoscape, ale wykupuje Photoshop.Przykłady twoich prac (minmum 5): Jak dlugo zajmujesz sie grafiką?: 2 lata Staz na forum: TydzieńPełniłeś podobną funkcje?: Na tym Forum nie.Specjalizacja (sygnatury, avatary, loga, banery): Sygnatury, avataryDlaczego Ty?: Lubie robić to co robię czyli grafiki, poświęcam na nie mój wolny czas, a w wakacje mam dużo wolnego czasu, więc nic nie stoi na przeszkodzie by robić awatary i sygnatury graczom, Lubię również je przerabiać i polepszać jakość. Mam zapał i chęci do tej rangi. A tu dzisiejsze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 10 Lipca 2018 Dziewczyna #516007 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Wymagania: - Brak WARN'ow - Dobra znajomosc programow graficznych - 30 postow - Miesiac stazu na forum - Checi do pracy - Prowadzenie dzialu Grafika na forum (wykonywanie zlecen dla uzytkownikow, ocenianie prac innych itp.) - 30 postów - staż na forum +/- prace Jedyny + jaki mogę dać, to taki, że nie ma grafików. Na razie na nie. Posiedź z nami dłużej i złóż podanie ponownie. @Kaniorek nie wypowiadaj się tyle bo podaniu niepotrzebnie bo warna wyłapiesz i się skończy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaniorek Napisano 10 Lipca 2018 Autor #516010 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Będę siedział właśnie dłużej Czytałem wymagania i wiem jakie one są tylko, że nie ma grafików a ja umiem wszystko ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 10 Lipca 2018 #516027 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Jakoś nie przemawiają te prace do mnie. No ale może się wypowie ktoś kto na grafice się bardziej zna. Więcej pracy musisz włożyć, zlecenia wykonywać, abyśmy poznali to co potrafisz. Jutro będę mógł tobie swoje zlecenie dać do realizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaniorek Napisano 10 Lipca 2018 Autor #516028 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Rozumiem was, jestem nowy i nie znacie mnie zbyt dobrze na danie mi szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 11 Lipca 2018 #516074 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Jestem zdecydowanie na NIE. Przed złożeniem podania wypadało chociaż zapoznać się z regulaminem i dobić te kilka postów.. Prace niestety nie trafiają do mnie, te nałożone filtry na gotowce wyglądają strasznie nieestetycznie ale w sumie może niektórym takie coś się podoba to nie będę wytykał błędów. Jak dla mnie to jedyny plus za te namalowane ludziki ale szczerze mówiąc wątpię aby wszyscy chcieli tego typu prace bo większość zamawiających szła w zupełnie innym kierunku. Powiem tak.. posiedzisz z nami dłużej, nabijesz posty, wykonasz kilka prac jeśli pojawią się jakieś zlecenia i wtedy o ile podołasz wymaganiom ludzi mógłbym zmienić zdanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Lipca 2018 #516075 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Mistrz grafiki wyjaśnił. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Lipca 2018 #516076 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi