Madziaa<3 Napisano 2 Sierpnia 2018 Dziewczyna #517279 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Co trzeba zrobić, by zdobyć Twoje zaufanie? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 2 Sierpnia 2018 #517280 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Trzeba na nie zapracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 2 Sierpnia 2018 Donator UB Team #517282 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Trzeba sobie na nie zasłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxi1337 Napisano 2 Sierpnia 2018 #517283 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Bardzo dużo czasu aby móc zdobyć moje zaufanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qqaqa$wuHAUHZqw Napisano 2 Sierpnia 2018 #517284 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Sierpnia 2018 #517285 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Nikt nie ma mojego zaufania. Tak ludziom nie ufam, że nawet na jednokierunkowej rozglądam się we dwie strony. Bartuś♥ dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 3 Sierpnia 2018 Premium #517287 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Nie da się, w metinie nauczyłem się, że na każdym kroku mogą Cię ojebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik #517289 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Myślę że po prostu wystarczy być wyrozumiałym i nie fałszywym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 3 Sierpnia 2018 #517293 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Oj ciężko zdobyć moje zaufanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 3 Sierpnia 2018 #517294 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Jestem osobą której można zaufać bo jestem trochę znieczulony na to co inni mówią, jak postępują że swoim życiem, ich sprawa. Czasem cos skomentuje ale generalnie wole miec wyjebane, natomiast na codzień nie ma problemu że znalezieniem osób której jak coś powiesz to zaraz połowa w otoczeniu wie dlatego pod tym względem nie ufam praktycznie nikomu. Pożyczanie pieniędzy i tego typu tylko najbliższym bo wiem że oddadzą. A znalezienie osoby której można zaufać w 100% to naprawdę trudne zadanie. Zaufanie można zdobyć ale do pewnego stopnia, ono rośnie wraz z długością znajomości i 'dobrymi uczynkami' jeśli tak to mogę nazwać. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 3 Sierpnia 2018 #517300 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Hmm sam nie wiem, tak szczerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2018 #517312 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 kebs, i każdy problem rozwiązany ;D A tak na serio, nawet długie znajomości nic nie oznaczają, zaufanie nie raz oddałem komuś i się zawiodłem na nim/niej i dlatego nie wiem jak na to patrzę, czemu się otwieram za bardzo , po prostu tak wychodzi , świadomość tego że moze być dobrze, a potem się okazuje że jednak nie tym razem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi